Sebastian - ocena (1) Kupiłem lokal inwestycyjny. Polecam jakość i szybkość działania. Od chwili... Sebastian Sabina - ocena (5) Odebrałam lokal już około 1 rok temu. Na początku byłam sceptyczna ponieważ... Sabina Izabela Glińska - ocena (2) Dział sprzedaży Inpro bardzo dobry, usługi na wysokim poziomie, moim zdaniem... Izabela Glińska
Właściciel mieszkania - ocena (1) Brak odpowiedzialności za usterki zalania pleśń wilgoć Właściciel mieszkania Wiktoria - ocena (1) Bardzo kompetentni i serdeczni pracownicy biura sprzedaży. Cały proces od... Wiktoria J - ocena (1) Wysoki standard. Mało usterek. Profesjonalna obsługa J Krystyna - ocena (1) Prosta, elegancja architektura, świetnie dobrane materiały i kolorystyka,... Krystyna Tomasz - ocena (1) Mieszkanie odebrane w terminie. Solidnie wykonane. Kosmetyczne usterki... Tomasz Michu - ocena (1) Cały proces zakupy przeszedł bardzo profesjonalnie. Stan mieszkania bardzo... Michu Damian - ocena (1) Kupiliśmy mieszkanie na linei. Proces zakupu był dobrze zorganizowany, a pani... Damian Wojtek - ocena (1) Z przyjemnością polecam dewelopera. Kontakt na najwyższym poziomie, od... Wojtek Jan B. - ocena (1) Zespół dewelopera jest pomocny i otwarty na wszelkie pytania, co dodatkowo... Jan B. Piotr Mitura - opinia (2) Planowany odbior szeregu mial nastapic w Czerwcu 2024r. Od Maja tego roku... Piotr Mitura Rozżalony klient - ocena (2) Unikać jak ognia. Deweloperski januszex wyznający zasadę "do bramy i się nie... Rozżalony klient Zawiedziony - ocena (1) Opóźnienie ponad rok, hydroizolacja o ile jest to cała hala garażowa i... Zawiedziony Anna - ocena (1) Jestem zadowolona z oferty, obsługi oraz negocjacji. Jakość wykonania na... Anna Mieszkaniec niezdrowego osiedla"zdrowo" - ocena (1) Jestem właścicielem mieszkania w osiedlu zdrowo. Powiedzieć że żałuję że... Mieszkaniec niezdrowego osiedla" Mieszkaniec Wielkopolska - ocena (1) Mieszkania oddawane po terminie, z dużą liczbą usterek. Elementy wykończenia... Mieszkaniec Wielkopolska Magda - ocena (1) Invest Komfort to firma, która wyróżnia się na rynku nie tylko wyjątkową... Magda Januaria - ocena (1) Absolutnie najwyższa jakość, zarówno w architekturze, jak i obsłudze klienta.... Januaria