M - ocena (1) Inwestycja tylko pięknie wygląda na wizualizacji i makietach. Firma ma dobry... M Piotr - ocena (1) Rowerownia zalana a komórki lokatorskie w grzybie deweloper nawet nie próbuję... Piotr Krzysztof Kozłowski - ocena (2) Niestety, doświadczenie z tym Deweloperem było bardzo niezadowalające. Nie... Krzysztof Kozłowski
Agata - ocena (1) Absolutnie nie polecam nerwów jakie kosztuje konieczność zgłoszenia usterki... Agata Jan - ocena (1) Bardzo miła obsługa polecam serdecznie panią Kasię i panią Martynę Jan Karol - ocena (1) Bardzo dobry kontakt i pomoc podczas całego procesu zakupu mieszkania. Pani... Karol Tomasz - ocena (1) Jeżeli ktoś chce być zbywany i traktowany po złości bo miał czelność o coś... Tomasz mmm - ocena (1) w sumie maly deweloper ktory sobie bardzo srednio radzi, makabryczne... mmm poszkodowani - ocena (1) Zakupiony przez nas dom posiada wiele wad, które ignoruje deweloper.... poszkodowani Łukasz - ocena (1) Szanowne 3cityEstate, od kilku miesięcy (zgłoszenie z 6-go lutego 2024)... Łukasz Piotr - ocena (1) Niejawne ceny mieszkań, ceny w publicznie dostępnych ogłoszeniach wprowadzają... Piotr king - opinia (5) Nie polecam dewelopera semeko! Odbiór mojego mieszkania opóźnił się znacznie,... king Kasia - ocena (1) Firmę acciona poznałam niedawno na spacerze po Dolnym Mieście, jestem... Kasia Autor opcjonalny - ocena (1) Wszystko na najwyższym poziomie! Autor opcjonalny Magda - ocena (1) Profesjonalny kontakt. Ciekawe inwestycje w dobrych lokalizacjach. Magda niedoszła klientka - ocena (3) po przeczytaniu poniższej opinii sięgnęłam po wywiad na stronie radio... niedoszła klientka Zorientowany. - ocena (2) Rzetelny wykonawca nie oszczędza na materiałach silikaty, kamień naturalny... Zorientowany. MSmyk - opinia (2) Przestrzegam. Przy protokole zdawczo odbiorczym mieszkania u tego dewelopera... MSmyk Jan - ocena (1) Deweloper pokazuje ceny, traktuje klienta poważnie. Odebrałem mieszkanie w b.... Jan Architekt - ocena (1) Bardzo wysoki poziom designu. Potrafią w ładne rzeczy. Każdy projekt to inny... Architekt