Justyna Jedlińska - ocena (2) Kupiłam wysokiej jakości produkt w dobrej cenie. Jestem zadowolona, tym... Justyna Jedlińska Władysław - ocena (2) Jestem zadowolony z obsługi. Zarezerwowałem lokal na Osiedlu Janowo Park III.... Władysław Daniela Lewnau - ocena (1) Polecam dewelopera, szybka transakcja i profesjonalizm. Polecam!!! Daniela Lewnau
Wciąż czekający klient - ocena (4) Wszyscy, którzy planują współprace z tym deweloperem niech zastanowią się dwa... Wciąż czekający klient Anna Grabowska - ocena (1) Nigdy więcej nie zakupie mieszkania od firmy Euro Styl.Jak kupowałam... Anna Grabowska Janek - ocena (1) Jestem zadowolony, kupiłem już kilka mieszkań od tego dewelopera. Faktycznie... Janek Investor - ocena (2) Nie polecam ! Brak terminowych odbiorów, umowa deweloperska niezgodna z... Investor Michał Nieanioł - ocena (4) Czytam nieprzychylne opinie i muszę wyrazić swoją opinię. Wszyscy którzy... Michał Nieanioł Jan - ocena (2) Właśnie odebrałem mieszkanie i jestem bardzo zadowolony. Beż żadnych usterek... Jan Marek - opinia (2) Rewelacyjna lokalizacja. Jakość wykonania budynków bardzo wysoka. Wynajęty... Marek Tadeusz. - ocena (1) Uwaga. W Semeko w dalszym ciągu covid. Nie próbujcie nawet dzwonić. Można... Tadeusz. Jan - ocena (1) Nie powinni w ogóle figurować jako deweloper, to jest jakiś nieśmieszny żart.... Jan Magdalena - ocena (1) Kupiliśmy mieszkanie na osiedlu Nasza-Strefa w Borkowie. Bardzo wysoki... Magdalena Julia W. - ocena (1) Bardzo fajne inwestycje, ale finalnie zdecydowałam się z mężem na Nodo.... Julia W. Kinga - ocena (1) Firma 7 Niebo imponuje wysoką jakością produktów i profesjonalizmem. Ich... Kinga Grzesiek - ocena (1) Siódme Niebo to deweloper, który naprawdę dba o swoich klientów. Miałem wiele... Grzesiek Ewa - ocena (1) Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt z indywidualnym podejściem,... Ewa Rozczarowany - opinia (2) Nie polecam developera. Nie szanuje swoich klientów. Przed zakupem polecam... Rozczarowany Emde - ocena (1) Polecam porozmawiać z ludźmi, którzy kupili od tego patodewelopera... Emde Dawid i Anna Jaskulscy - ocena (1) nie opublikowano Solidny deweloper. Wzorowy stosunek jakość do ceny. Pierwszy... Dawid i Anna Jaskulscy