Ania - ocena (2) Mieszkam na City Parku już kilkanaście lat i wciąż jestem zachwycona tym... Ania Dominik - ocena (1) Nie polecam dewelopera. Mieszkanie kupione na etapie dziury w ziemii,... Dominik Sylwia - ocena (1) Jestem po odbiorze domu u tego dewelopera. Trochę stresowałam się, że będzie... Sylwia
Bianka - ocena (1) Polecam kontakt z Paniami z biura, pomocne na każdym kroku. Czekam na odbiór... Bianka Andrzej - ocena (1) 1/ Wprowadza w błąd klientów informując o wykończeniu innymi materiałami niż... Andrzej Klient - Robson - ocena (1) Proces sprzedaży ok, wydanie nieruchomości z miesięcznym opóźnieniem. Usterki... Klient - Robson Zadowolony - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z biurem. Wszystko w jak najlepszym porządku Zadowolony Gaba - ocena (1) Deweloper ok, było lekkie opóźnienie w przekazaniu nieruchomości, ale z mężem... Gaba Dominika - ocena (1) Profesjonalna obsługa, bardzo dobra jakość wykonania. Polecam! Dominika Inga - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z biurem sprzedaży. Polecam dewelopera! Inga maciej - ocena (1) Super profesjonalna obsluga!!! maciej Barbara - ocena (1) Ciekawa oferta dewelopera w dzielnicy Jasień. Bardzo czytalnie przedstawione... Barbara Mirek - ocena (1) Ładne to osiedle i obsługa miła, czekam na program rządowy i może kupię. Mirek Aleksandra - ocena (1) Doskonała jakość obsługi Aleksandra Lucy - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług, polecam! Lucy Marcin - ocena (2) Pozytywnie, profesjonalne podejście do klienta Marcin Izabela - ocena (2) Polecam zapoznać się z bardzo ciekawym mieszkaniami w super lokalizacji Izabela Adam - ocena (2) Osiedle wygląda bardzo ładnie, cena też adekwatna do standardu. Dziękuję za... Adam Emilia - ocena (2) Odradzam! Komunikacja słaba na wielu etapach. Jednak w momencie zalania... Emilia Paweł L - ocena (1) najgorszy deweloper z jakim mialem do czynienia. odradzam każdemu. sprzedają... Paweł L