Oliwer - ocena (1) Bardzo kompetentni doradca, o wszystko zadbał :) Oliwer Stanisław - ocena (1) Bardzo miła obsługa. Cała transakcja od początku do końca przebiegała... Stanisław Aga - ocena (1) Świetny układ mieszkań, wnętrza też ok. Aga
Dorota - ocena (1) Szanowni Państwo, profesjonalnie przedstawienie oferty, z szczegółami. Wsród... Dorota Krzysztof - ocena (1) Pozytywnie oceniam skorzystanie z usług Euro Stylu. Dobra jakość, terminowość... Krzysztof Patryk - ocena (1) Dział sprzedaży dewelopera wykazał się kompetencją i zaangażowaniem na każdym... Patryk Mena - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi zwłaszcza z Pani Beaty oraz jakości.... Mena Aleksandra - ocena (1) Mieszkanie odebrane w terminie. Wykończenie bardzo ładne, widać dbałość o... Aleksandra feliks - ocena (2) Witam jestem w trakcie zakupu mieszkania i jestem bardzo wdzięczny Pani... feliks Mareczek - ocena (2) Obecna sytuacja związana z wodami opadowymi i gruntowymi z tzw. ogródków... Mareczek Lokales - ocena (2) Niesłowni powiedzieć to jakby nic nie powiedzieć. Nawet jak jest coś na mailu... Lokales Marta Marszałek - ocena (1) Współpraca z tym deweloperem była wzorowa. Każdy etap inwestycji od... Marta Marszałek Adam - ocena (1) Decyzja o zakupie mieszkania dla naszej rodziny opierała się głównie na... Adam Asia - ocena (1) Wszystko ok,polecam! Asia Hubert Sarnowski - ocena (1) Decyzja o zakupie była stresująca, ale szybko poczułem wsparcie. Mieszkanie... Hubert Sarnowski Jarosław - ocena (1) Odebrałem mieszkanie na Kowalach. Bardzo polecam. Jakoś super Jarosław Adam - ocena (1) Domesta! Super Firma ! Adam Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony/a z współpracy z deweloperem z Trójmiasta. Cały... Kasia Adam K - ocena (1) Świetne doświadczenie z Murapol polecam! Zakup mieszkania od Murapol to była... Adam K Adam - ocena (1) Fajne osiedle, do życia dla rodzin. Profesjonalna firma i obsluga. Adam