Tomek - ocena (2) Budynek został oddany z opóźnieniem, ale to jedyna istotna wada, którą można... Tomek Piotr - ocena (3) Kupiłem nowy dom na Migdałowej i jestem nim absolutnie zachwycony! Piękna... Piotr Anna - ocena (5) Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!! Anna
Karolina - ocena (3) Wszystko przebiegło sprawnie, dom porządnie wykonany, lokalizacja super -... Karolina Monika - ocena (3) Wszystko super, do momentu odbioru domu. Później już nie istniejesz, zero... Monika asia - ocena (1) Mieszkańcy dużego bloku na Przymorzu od lat pozostawieni sami sobie. Big Boy... asia Marcin P - ocena (2) Profesjonalny kontakt oraz miłe podejście do klienta :) Marcin P Marek - ocena (1) Okropne doświadczenie. Deweloper powołuje swoją administrację, która dokonuje... Marek Wojtek - ocena (4) Nie polecam! Są chciwi i niesłowni, mieliśmy kupić działkę od nich, po 9... Wojtek Kacze Buki - ocena (1) Bardzo slaby deweloper, robiacy wszystko po taniosci. Wrazenia pozakupowe... Kacze Buki Małgorzata - ocena (1) Obsługa na etapie sprzedaży i obioru nieruchomości - poniżej krytyki,... Małgorzata Piotr - ocena (1) Unikajcie jak ognia. Deweloper jest miły i pomocny tylko do podpisania umowy... Piotr Kamil - ocena (1) Unikać, po oddaniu mieszkania żadna reklamacja nie jest uwzględniona mimo... Kamil Paulina - opinia (5) W Listopadzie 2022 zakupilismy od dewelopera bliźniaka w inwestycji Villa... Paulina Krzysztof - ocena (1) Inwestycja scarpa przy ul. Kartuskiej w Gdańsku profesjonalne doradztwo i... Krzysztof Jan - ocena (6) Niestety jestem mega zawiedziony. Allcon zrobił bardzo ładne osiedle na... Jan Aneta - ocena (1) Moje doświadczenie z firmą 3 City Estate było jednym z najgorszych w moim... Aneta Anna - ocena (1) Kupiliśmy z mężem mieszkanie od Allcon w inwestycji Linea. Jesteśmy bardzo... Anna Domi - ocena (1) Bardzo fajna obsługa w biurze. Miła atmosfera i cierpliwosc do moich... Domi Agata Zn. - ocena (1) Polecam tego dewelopera. Zakupiłam mieszkanie w inwestycji Szmaragdowy Park i... Agata Zn.