Karolina - ocena (2) Pseudo deweloper z lekceważącym podejściem do klienta. Jestem właścicielem... Karolina Maverick - ocena (1) Osiedle Oxygen Park wspaniałe się prezentuje, duże okna sprawiają że... Maverick Robert - ocena (1) Mieszkanie na Wiszacych Ogrodach oraz obsluga na najwyższym poziomie. W... Robert
Andrzej - ocena (1) Bardzo polecam. Andrzej MARTA - ocena (1) Ładne osiedle, położone w bardzo dobrym punkcie. Świetna komunikacja i dostęp... MARTA Henryk - ocena (1) Terminowy deweloper, jakośc wykonania pozytywna. Obsługa klienta bardzo... Henryk curly5 - ocena (2) Ostrzegam wszystkich potencjalnych nabywców przed tym deweloperem!!!... curly5 Kasia - ocena (1) Bardzo miła obsługa, szybki kontakt i szczegółowe odpowiedzi na pytania. Duży... Kasia Kinga - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z mieszkania. Firma Proneko to przede wszystkim... Kinga Karol - ocena (1) Bardzo ładne mieszkania, dobra jakość Karol Joanna - ocena (1) małokacka invest Komfor - bardzo częste awarie windy !!!!! Wycieki wody,... Joanna Grzegorz - ocena (1) Duży wybór mieszkań w Gdańsku. Profesjonalna obsługa działu sprzedaży. Polecam. Grzegorz AK - ocena (1) Kupiłam mieszkanie od Allconu i z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę.... AK Wojciech Kostecki - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem Zero poprawek ,usterek . Inspektor z którym... Wojciech Kostecki Edmund - ocena (1) Firma profesjonalnie wykonała wymianę gruntu. Szybko i sprawnie. Polecam. Edmund Ewa - ocena (2) Domykam właśnie umowę na dom w Baninie, osiedle Wilga. Moi znajomi w... Ewa Monika - ocena (1) Wszystko super, do momentu odbioru domu. Później już nie istniejesz, zero... Monika Paweł Paradowski - ocena (1) Moje doświadczenie wskazuje, że firma jest nieprofesjonalna. Oczekiwałem... Paweł Paradowski Jacek - ocena (1) Bardzo fajnie wyposażone mieszkania, ale przede wszystkim genialna... Jacek Marta - ocena (1) Jedna gwiazda, bo nie da się dać mniej. Same problemy, z deweloperem, z... Marta