Patrycja - ocena (1) Współpraca z firmą Domesta była dla mnie bardzo pozytywnym doświadczeniem.... Patrycja Ania - ocena (1) Zakupiłam mieszkanie od Eurostyl i jestem bardzo zadowolona. Budynek wyróżnia... Ania Monika - ocena (1) Deweloper o ciekawym pokroju, daje duże możliwości negocjacyjne, przede... Monika
Oliwer - ocena (1) Bardzo kompetentni doradca, o wszystko zadbał :) Oliwer Stanisław - ocena (1) Bardzo miła obsługa. Cała transakcja od początku do końca przebiegała... Stanisław Aga - ocena (1) Świetny układ mieszkań, wnętrza też ok. Aga Dorota - ocena (1) Szanowni Państwo, profesjonalnie przedstawienie oferty, z szczegółami. Wsród... Dorota Krzysztof - ocena (1) Pozytywnie oceniam skorzystanie z usług Euro Stylu. Dobra jakość, terminowość... Krzysztof Patryk - ocena (1) Dział sprzedaży dewelopera wykazał się kompetencją i zaangażowaniem na każdym... Patryk Mena - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi zwłaszcza z Pani Beaty oraz jakości.... Mena Aleksandra - ocena (1) Mieszkanie odebrane w terminie. Wykończenie bardzo ładne, widać dbałość o... Aleksandra feliks - ocena (2) Witam jestem w trakcie zakupu mieszkania i jestem bardzo wdzięczny Pani... feliks Mareczek - ocena (2) Obecna sytuacja związana z wodami opadowymi i gruntowymi z tzw. ogródków... Mareczek Wojtek - ocena (2) Nie polecam! Są chciwi i niesłowni, mieliśmy kupić działkę od nich, po 9... Wojtek Lokales - ocena (2) Niesłowni powiedzieć to jakby nic nie powiedzieć. Nawet jak jest coś na mailu... Lokales Anna - ocena (3) Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!! Anna Marcin P - ocena (1) Profesjonalny kontakt oraz miłe podejście do klienta :) Marcin P Piotr - ocena (1) Kupiłem nowy dom na Migdałowej i jestem nim absolutnie zachwycony! Piękna... Piotr Marta Marszałek - ocena (1) Współpraca z tym deweloperem była wzorowa. Każdy etap inwestycji od... Marta Marszałek Adam - ocena (1) Decyzja o zakupie mieszkania dla naszej rodziny opierała się głównie na... Adam