INPRO (1) Bardzo mila i profesjonalna obsluga ze strony Pan pracujacych w dziale... Greg ogolna ocena plus parking podziemny -1 (1) Witam. Jestem właścicielem apartamentu w obiekcie AURA GDAŃSK. budynek robi... Zbigniew DM INVEST zmienil wpis w KRS - powinno dac do myslenia ;) (1) Zamieszkuje slynne APARTAMENTY NA SAKRPOWEJ, niestety slynne nie z tego... mieszkanka
fatalna jakość i niemożliwość wyciągnięcia konsekwencji związanych z odpowiedzialnością gwarancyjną (1) od samego początku z Panoramą mieliśmy i mamy przeboje jako wspólnota z... zniesmaczony mieszkaniec Lipowa Michał - opinia (1) Inwestycja w zaledwie kilku procentach odbiega od projektu co jest plusem... Michał Klieta maja gdzies... (1) po pierwsze Pan sprzedawca potraktował mnie jak jakiegoś dzieciaka który do... Kasia Nie polecam. Opóźnienia, niska jakość, usterki. (1) Tynk odpadający po zaledwie kilku miesiącach od zamieszkania, przeciekające... Aga 5 lat bez aktu notarialnego (1) Developer nie wywiązuje się z umów. Realizuje tylko punkty wygodne dla... oszukany Ekolan Talosi (2) Mi udało się wynegocjować miejsce w hali garażowej i piwnicę więc chyba nie... STEFAN Talosi - odbiory (4) Czy ktoś z Was, zainteresowanych kupnem, czekających na odbiór, dostał już... Paweł Polecam K&L (1) Polecam mieszkania od K&L - kupiliśmy mieszkanie na Łanowej. Mieszkanie było... mieszkaniec Łanowej Dział reklamacji( część pracowników) to tylko nazwa bez pokrycia (3) W dniu 13.10.14 napisałem do działu reklamacji mejla o treści:... Marcin tragedia (2) reklamacja to tragedia maciek Polecam (1) Świetny deweloper, bardzo pomocny w każdej kwestii. Mieszkania o podwyższonym... pk Nowe opinie? (1) Czy są jakieś nowe opinie na temat Pharma Trande? zastanawiamy się z żoną nad... fabek666 UWAGA (1) Jako były mieszkaniec budynku przy ul. Aresa 6 który w 2005 roku stanął w... Maciej BRAK PROFESJONALIZMU!!!! (1) Nie polecam. Nieprofesjonalna obsługa, kiepska jakość wykonania,... Gosia Mieszkańcy ul. Myśliwskiej (2) Ludzie nadal bez aktów choć zaplacili gotówką to paranoja !!! Andrzej Nowe mieszkanie ale popsute i z wadami (1) Niespodziewany zakup przyniosl zamiast radosci wiele przykrych... Stefan W. Bardzo dobra wspolpraca podczas zakupu lokalu (1) Bardzo dziekuje za dobra obsluge podczas zakupu mieszkania oraz takze 'po'... Marcin