Profesjonalna firma (1) Witam wszystkich zainteresowanych oraz szukających firmy do wykonczenia... Kamila Profesjonalizm pani obsługującej biuro (3) Pani obsługująca biuro jest nie tylko miła ,ale dokładnie poinformowała nas... Grażyna Wawrzyniak Osiedle Leszczynowe (1) Długo szukałem, ale warto było. Dziękuję zwłaszcza kierownikowi Zbyszkowi -... Radek
Olchowa (7) Ktoś interesuje się tą inwestycją? mr Nie polecam tego dewelopera, nieterminowy, a jakość pozostawia wiele do życzenia... (1) Potwierdzam opinię powyżej. Unikajcie tego dewelopera. Ogromne opóźnienia,... mieszkanka Deweloper jest nieterminowy (2) Jestem właścicielem jednego z mieszkań na Migowskich Tarasach. Od ponad 4... mieszkaniec Migowskich Tarasów Nie polecam (2) Kupiłam mieszkanie na Robygu w nowej części (S1) i niestety jestem... Salina Komandorskie Wzgórze (3) na +: bardzo szybki i sprawny zakup mieszkania, możliwość negocjacji ceny ,... Adam Nowy Horyzont (1) Witam mieszkam na osiedlu Nowy Horyzont od 7 lat, praktycznie od samego... MAT Nie polecam. (1) Jestem bardzo zawiedziona. Żałuję zakupu mieszkania u dewelopera. Tynk ze... Marla Ekolan Talosi (75) Witam czy jest wśród Was ktoś kto zakupił mieszkanie na osiedlu TALOSI w... m. Rozczarowany nabywca (2) Nikt nie przypuszczał jakie niespodzianki mogą czekać na nabywcę luksusowego... Czarna ... (2) Do wystawienia opinii zmobilizowaly mnie opinie przeczytane na stronie... Mieszkanka Shiraz trzeci etap -mieszkanie (2) Shiraz III etap.Jestem mieszkanka od niedawna i przyznam się szczerze ze... gosc FUSZERKA SIÓDME NIEBO - Wilgoć i grzyb (13) Zakupilismy wraz z żoną dom w siódmym niebie . Jak dotąd nie moiżemy uporać... Niezadowolony klient INPRO - NIE, GOLF PARK - 3xNIE (4) Stanowczo odradzam zakupu domu na osiedlu Golf Park Ktos pomylil sie z nazwą:... oszukany klienta Ekolan konieczny odbior z rzeczoznawca (1) Kupiłam mieszkanie na osiedlu Apartamenty na Polanie niestety nie odebrałam... Monika Partactwo EKOLANU po 10 latach ...... (2) Właśnie minął okres dekady mieszkania w bloku Horyzont w Gdańsku wykonanym... DOMINIK Firma na 102 (2) Zadowolony z zakupu domu. Kierownictwo otwarte na wszelkiego rodzaju... Bojer13 INPRO (1) Bardzo mila i profesjonalna obsluga ze strony Pan pracujacych w dziale... Greg