UWAGA (1) Witam, przestrzega wszystkich przed tym deweloperem. Jakość wykonania... Tomasz Kupiłem Nadmorze (2) W październiku 2016 kupiłem mieszkanie na inwestycji Nadmorze w Brzźnie.... Fajny Beznadzieja, żenada (1) Obsługa, na poziomie zerowym. Pani od kredytów wciska mi kredyt z wyższą... Anna
Nigdy więcej (1) Poza dobra lokalizacją, reszta to porażka. Apartamenty są tylko z nazwy.Tanio... Marcin Firma tragedia , podejście do klienta kup a potem spier.... (1) Kupiłem mieszkanie , jakość wykonania i materiały bardzo tanie. Firma... Marcin Niski standard obsługi (2) Niestety zmuszony jestem dodać tutaj swoją opinię na temat PB Eko, ponieważ... Autor Kombinują i unikają wyjaśnień (1) Podpisaliśmy (razem z żoną) z tym deweloperem umowę rezerwacyjną na dom i... Michał NIEZADOWOLONY KLIENT (1) Dział sprzedaży to jedno wielkie nieporozumienie. Po podpisaniu umowy kontakt... Amaru opinia (1) Jest to chyba jeden z niewielu deweloperów, którzy budują z pasją i pełnym... konrad Skandaliczna obsługa klienta (4) Obsługa posprzedażowa jest skandaliczna. Dowiedzieliśmy się, że w momencie... Miszigan Orlex - mieszkanie na miarę możliwości... tanich możliwości. (2) Czyli że mieszkam w Olexie, i to nie jakieś osiedle ale niby "willa" no i... mówięJakJest Ostrzegam potencjalnych klientów Robyg (1) Obsługa posprzedażowa jest skandaliczna. Pełne lekceważenie klienta. Po... kobieta Rezerwacja (3) Kolejny nieuczciwy developer,zarezerwowałem tam mieszkanie no i... TROGLODYTA polecam ... (1) Kupiłem super mieszkanie na Skłodowskiej w Gdyni, cena konkurencyjna, klatki... Henryk Gorąco polecam (1) Wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów. Mieszkanie ładne w pięknej... Szymon S ..................wszystko okej (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu mieszkania od tego dewelopera. Obsługa... Kamila Sprawa Wygrana na 100% z Invest Komfort - Wspolczuje innym poszkodowanym (2) Sprawa toczyla sie przeszlo trzy lata. Niestety okazalo sie ze kupno... 2017 Magdalena W. Przecież te mieszkania jeszcze nie zostały oddane.... (1) Nie wiem kto napisał te posty, te mieszkania jeszcze nie zostały oddane.... Nauczyciel tadek - opinia (1) aby podpisać umowę i sprzedać a potem dopiero wychodzą nieprawidłowości. ..... tadek Jakość taka sobie... (1) Obsługa miła ceny mogą być i to na tyle. Droga dojazdowa niby miała byc... Mieszkaniec