Polecam (1) Wszystko przebiegło zgodnie z planem, obsługa ok, oferta dobra. Znalazłam... Karolina Polecam :) (1) Super obsługa, wyjaśnili mi wszystkie wątpliwości, a miałam trochę :) Wkrótce... Karolina Nie polecam (5) Za nieterminowość i nierzetelność niezadowolony
domki szeregowe (4) Kupiliśmy domek szeregowy na osiedlu 4Pory Roku,niedawno go odebraliśmy i jak... Maciek Mieszkanka (1) Nie polecam tego dewelopera, gdybym wiedziała ze takie przebije mnie spotkają... Poirytowana Śmiech na sali (1) Przychodząc do dewelopera wszystko ładnie pięknie mili w biurze. Wszystko... Szczęśliwy klient Nie polecam (1) Zapowiadalo sie super, ale usterek mnostwo, reklamacji nie uwzgledniaja bo... Kal Jak najdalej (1) Ta firma to kpina. Totalny brak kompetencji. Mega opóźnienia. Panie z biura... Mc Piękne miejsce na rodzinny dom (1) Bielkowo to wymarzone miejsce aby wybudować dom, zasadzić drzewo i zamieszkać... Inga UWAGA!!! (11) Uwaga na Dewelopera INPRO !!! Szczyci się dobra opinią , a w rzeczywistości... mieszkanka Moje Miejsce…. (1) Powiem szczerze jestem bardzo zadowolona z zakupu domu na tym osiedlu. Trzeba... Zadowolona Omijać szerokim łukiem (1) Wszystko pięknie dopóki pieniądze nie wyjdą z naszego konta w kierunku... swiety Fajne mieszkania w racjonalnej cenie (3) Kupiliśmy ładne mieszkanie w Gdyni Małym Kacku. Fajna lokalizacja i dobra... Ania Kameralny i solidny deweloper (3) Jak w temacie - kupiliśmy u nich mieszkanie. Bardzo sprawni ludzie, na... Zbyszek Polecam !!! (1) Bardzo polecam, w szczególności dla rodzin z dziećmi :-) ona Piotrkowska 80 (1) Również kupiłem mieszkanie przy ul. Piotrkowskiej. Wszystko ładnie i pięknie.... Piotrkowski Osiemdziesiąt Ładne mieszkania, fajne budownictwo, ale spokoju nie zaznasz... (1) Absolutnie odradzam jakąkolwiek współpracę z tym deweloperem. Mieszkanie... J. Zniszczenia podczas budowy Patio Aleksandry (1) Firma niedba o estetyke osiedla, podczas budowy Patio Aleksandry zostalo... Mieszkaniec Zdecydowanie polecam! (1) Kupiłem od tego dewelopera mieszkanie na os. promiennym i wszystko jest ok.... Marek ... (1) NIe kupujecie mieszkania na osiedlu Kowalove. Gość mowi, że wybudouje w maju... Alina