Z daleka od Invest Komfort (1) Tylko liczy się kasa i zysk. Nie ma poszanowania klienta po zakupie... Zawieszona Osiedle Promienne (2) Kupiłam 3 lata temu mieszkanie na osiedlu Promienne oferowane przez... Edyta Oferta wydaje się OK, ale wsparcia sprzedających 0! (1) Trafiłam do biura aby dopytać o ofertę mieszkań z Internetu. Obsługa Pani... Ania
Margo zleceniodawca (1) Witam mam pytanie czy ktoś pracował wykonawczo dla firmy Margo ? Jak to u... Heniek Do przemyślenia (1) Deweloper robi na wszystkich dobre wrażenie, ale budowa domów pozostaje wiele... Mieszkaniec Dużo obiecanek, gorzej z wykonaniem! (1) Deweloper jest miły tylko do momentu podpisania umowy - potem robi WSZYSTKO... Lokales Pięknie! (1) niedawno odebrałam swoje mieszkanie, jest super wykonane, moi panowie od... Ania Polecam (1) Mieszkania super. Piękna architektura. Polecam Pana Dariusza Malotke-pelen... Monika odradzam (2) Odradzam współpracy z deweloperem, ze względu na terminowość wykonania robot... Adam ROBYG wielkie rozczarowanie (3) Robyg nie trzyma standardów, żałuję zakupu mieszkania u tego developera. Po... niezadowolony klient Wysoki poziom (1) Planowałam przeprowadzić się na Pomorze, wybór padł na Trójmiasto. Po... Julia Mieszkanie (1) Zakupione mieszkanie mimo małych niedoróbek (zostały poprawione) spełniło... Patrycja NIE POLECAM (3) O ile do odebranego mieszkania nie mam większych zastrzeżeń, tak obsługa w... Martyna Angielska Grobla/św. Barbary jakie wrażenia? (1) zastanawiamy się nad kupnem mieszkania od pb Górski przy Św. Barbary. Na... Jolka pdziękowanie (2) Dziękuję pani Magdzie Ryśnik za profesjonalną obsługę.Wszystko przebiegło... Maria Załatwianie reklamacji (2) Obsługa klienta bardzo dobra do momentu podpisania umowy, potem znacząco... Jonasz Brabank (1) Poza drobiazgami wszystko w porządku. Myślę, że mogę polecić innym, jak na... Andrzej Bardzo nie polecam (1) Szkoda że wcześniej nie było tylu opinii o Margo bo nigdy nie zdecydowałbym... Fabianowski Mieszkanie (1) Zakupione mieszkanie przy odbiorze bez większych zarzutów. Były dwie usterki... Artur Nieporozumienie (1) Dopóki chce się podpisać umowę kupna mieszkania, wszyscy są mili, załatwiają... zofia