EKOLAN - MERANO PARK prowadzi prace budowlane 1 maja 2018 (3) Wspaniała firma deweloperska tak się spieszy , że prowadzi prace budowlane... Dorota Sieradzka mieszkanie (1) Polecam. Dodatkowo bardzo dobra lokalizacja. Gosia dobra jakość :) (1) Zakupiliśmy z żoną mieszkanie we wrześniu 2016 roku, jakość wykonania termin... Przemek
STANOWCZO ODRADZAM (3) Właśnie wróciłam ze spotkania, na którym miałam odebrać mieszkanie.... Rozczarowana Jak kupowałem mieszkanie w INPRO…….. (2) ………………………..w pażdzierniku 2017 kupiłem mieszkanie na Osiedlu Harmonia Oliwska... Jan Wasilewski Dobra firma (1) Mieszkanie, które kupiliśmy jest piękne, nie ma i nie było z nim żadnych... Katrina Dobra decyzja (1) Skusiliśmy się na mieszkanie od Robyga ze względu na lokalizację. Obsługa... Kasper Moze i były opóźnienia (1) Ale wynikające z sytuacji na rynku i niezbyt zalezne od dewelopera. Co by nie... Malwina Ocena (1) Przed kupnem mieszkania pani na recepcji miła, uśmiechnięta. Niestety po... Mieszkanka osiedla nie polecam (3) Przyszłym potencjalnym nabywcom radzę czytać, czytać i jeszcze raz czytać... Jurek Porządny developer (1) Kupiliśmy mieszkanie w Silvie w listopadzie 2017 roku i póki co wszystko jest... Tomasz Polnord - BRAMA SOPOCKA - reklamacje (5) Do momentu zakupu wszystko oczywiście jest poprawnie. Natomiast gdy w... KamilH Żadnych problemów (1) Kupiliśmy na Nadmorzu. To nie pierwsze mieszkanie w życiu, tak więc coś tam... Michał J. NIE KUPUJCIE TYCH MIESZKAŃ (1) Kupiliśmy z mężem mieszkanie w pierwszym budynku w listopadzie 2016. Mamy... Właścicielka mieszkania Jesteśmy zadowoleni (1) Zakupiliśmy z mężem mieszkanie od tego dewelopera i jesteśmy zadowoleni.... Kornelia Kameralne projekty (1) Kupiłem pół bliźniaka w Osowie. To co warto podkreślić to rzetelna informacja... Senior kupiłem 2 lata temu od mieszkanie (1) Krótka historia: Kupiłem prawie 2 lata temu od invest komfort mieszkanie.... M403 deweloper (1) Do momentu zakupu deweloper obiecuje złote góry a po podpisaniu umowy zwrot o... Klient ok (1) polecam, miły kontalt z deweloperem Johny Polecam wszystkim (1) Przeprowadzając się z małopolski nad morze, chciałam mieszkać blisko wody. Od... Ania