Brak kultury i szacunku wobec własnych Klientów (1) Prace na budowie idą jak krew z nosa! Mamy zaraz połowę sierpnia, a prace... Aleksandra polecam (1) jestem mieszkanka osiedla nad zatoka 2. godne polecenia. miejsce cudowne, nad... bożena Rzetelna firma (2) Firma rzetelna, jednak o 'dopieszczeniu' klienta ciężko mówić. Trzeba... brainiak
Mieszkanie z płyty karton gips (1) Witam, Chciałbym się spytać przede wszystkim mieszkańców osiedla Wiszące... Alternatywy 4 Odradzam (1) Nie polecam tego dewelopera, obsługa klienta nie istnieje, opóźniają się z... tryton Dobra jakość! (2) Miła, rzeczowa obsługa. Doceniam też terminowość Euro Styl i wysoką jakość,... Krystyna K. Inwestycja godna polecenia (1) Czekałem na ten projekt o dawna. Jest naprawdę godny polecenia. Bartosz K. Eurostyl - mieszkanie - MEZZO (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa w biurze sprzedaży w Gdańsku. Otrzymałem... Wojtek Osiedle AMARENO w Gdyni zbudowane przez ES (2) Odbiór mieszkania 13 kwietnia 2015 i: - mamy bramę osiedlową, którą w kółko... jo polecam DG Corp (1) W kwietniu 2016 zaryzykowałam( 1 inwestycja) i kupiłam od tego dewelopera... Sylwia P.-Ł. SW (1) SW to solidny deweloper , jak obiecuje to dotrzymuje słowa. Jeśli jest jakaś... Ela Stanowczo odradzam (1) Podobnie jak poprzednik odradzam kontakt z firmą DG CORP. Totalni nowicjusze,... Piotr SZCZERZE ODRADZAM (2) Z góry odradzam współpracę z tym deweloperem. Obsługa klienta - w zasadzie... GR polecam (1) Podoba mi się to osiedle i nasz nowy dom - wykonanie zadowalające, cena... Marta R. Totalny żart deweloperski. (1) Przy zakupie mieszkania zapewnienia o wypłacalności i terminowości. Planowany... Bezdomna Pełen profesjonalizm (1) Bardzo profesjonalna firma. Obsługa sprzedaży miła, otwarta i pomocna. Umowa... Robert D. Zawiedziony (1) Ogólnie dramat. inwestycja niedokończona, stan zieleni i zagospodarowania... MARCIN Cudowne mieszkanie (1) Mieszkanie jest piękne nie ma z nim żadnych problemów... Mieszkamy trochę... Lilka ODRADZAM!!!!!!! Robyg- jedna wielka TRAGEDIA (1) Najgorszy deweloper jaki istnieje, ogromne opoznienia!!!Co pół roku sie tylko... Grzegorz Opinia (2) Nie jest tak źle.... Mieszkania są w dobrej cenie jak na Gdańsk. Jakość... Ewa przyszła sąsiadka :D