Nie polecam (1) Wszystko pięknie dopóki klient płaci i nie wymaga. Deweloper spóźnił się z... Mieszkaniec Deweloper godny polecenia (1) Zdecydowanie polecam - inwestycja realizowana szybko i profesjonalnie. Na... Bartek Opinia obsługi Dekpol Os.Foresta (1) Niezastąpiona Pani Małgorzata Zając! Klient czuje się potrzebny oraz ważny.... Marlena
Dobry deweloper (1) Mieszkamy na Bajki już prawie rok. Blok dobrze wykonany, mieszkanie tez. Nie... Patrycja Inwestycja (2) Jakiś czas temu interesowałam się tym tematem, ale odpuściłam bo nie do końca... Beata Gdynia Grabówek - Skłodowska 8 (3) Zakupiłam mieszkanie na Skłodowskiej 8 od MARGO w zeszłym roku i jestem... Helena Deweloper godny polecenia (1) W tym roku kupiliśmy mieszkanie na ulicy Lęborskiej. Kontakt od samego... Bartłomiej Winsławski Oferta duża i ceny ok ale reszta (1) Terminowość żadna.. mieszkania na letnicy już mają 2 miesiące opóźnień a to... kajzer Browar Gdański (1) Ostatni etap to zbrodnia architektoniczna na tym miejscu. Tynk... Mieszkaniec Mieszkaniec (2) Stanowczo odradzam zakup mieszkania u tego pseudo dewelopera. Mieszkania... Klient polecam (1) Znam od lat, dożo inwestycji. Ostatnie przy ul. Dickmana to strzał w 10.... mieszkaniec Wyjątkowa oferta (8) serdecznie polecam Paweł Fatalnie (1) Degrendolada i doprowadzenie do obecnego stanu osiedla pomarańczowego w... Krzysztof Nowa Osowa (1) Bardzo sympatyczne osiedle, dobrze się mieszka Monika Solidny deweloper (1) Znam firmę, bo mieszkam w ich domu, więc swoje 3 grosze mogę wtrącić.... Grzegorz Fatalna obsługa (1) Górski zyskuje klientów bo ma całkiem ok ceny i dobre lokalizacje.... Monika Polecam! (1) Dekpol ma w ofercie lokalizacje "perełki". Zdecydowałam się na zakup... Basia Deweloper Inpro ul. Stężycka (1) Witam. Bardzo uprzejmie proszę o opinie na temat dewelopera Inpro oraz... Piotr optymalny (1) wybór tego dewelopera zapewnił mi sporo emocji. Słabe punkty pojawiły się... Julia polecam (1) Polecam, przystępne ceny, bardzo dobra lokalizacja, ładnie zaprojektowane... harap