tz-interior (1) Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe,... tz-interior Uwaga fatalne doświadczenia-brak kontaktu z deweloperem! (3) Złe doświadczenia z deweloperem, już rok czasu czekam na przeniesienie... Marta Zdecydowanie polecam (1) Bardzo polecam tego dewelopera. W mojej rodzinie są już 4 mieszkania od... Filip
Obsługa bardzo profesjonalna (1) Jestem bardzo zadowolona z tego jako zostałam obsłużona w Biurze Sprzedaży.... Ewa super obsługa (1) To już moje drugie mieszkanie zakupione u tego dewelopera i jak zwykle... marzena Bardzo miła obsługa! Polecam (1) Kupiłem mieszkanie w Browarze Gdańskim. Realizacja na czas. Wszystko... Dawid Nowa Leborska, Polecam! (1) Kontakt z dzialem sprzedazy od pierwszej wizyty do podpisania dokumentow... Denis bardzo polecam miłą i serdeczną obsługę!!! (1) kontakty z biurem sprzedaży wspominam bardzo przyjemnie, krótko, zwięźle i na... dariusz Polecam (1) Profesjonalizm. Bardzo sympatyczne i pomocne panie w biurze sprzedaży, które... anna browar gdańsk wrzeszcz polecam (1) oferta jedna z najlepszych na rynku, równiez obsługa w pb górski była bardzo... K nowa leborska (2) Inwestycja Nowa Leborska gdzie kupiłam apartament jest idealnym miejscem na... anett Bardzo polecam uczciwą, solidna firmę gorski!!! (1) Kupiłam nieruchomość na oś angielska grobla: odbiór, sprawy formalne... Miroslawa INPRO po odbiorze mieszkania (2) W dniu 12 grudnia 2019 r odebrałem mieszkanie od firmy INPRO na osiedlu... Kazimierz T Zero, firma krzak (1) Brak kontaktu, ignorowanie Klienta, ogólne lekceważenie i ignorancja. nie... KSz zakup super potem średnio (1) Etap zakupowy przebiegł idealnie. Ceny również atrakcyjne. Gorzej jeśli... R2D2 Przestrzegam (1) źle wykonana izolacja przez która dostaje się woda do ścian po ulewach. Dwa... 3kolorynabywca Obsługa gwarancyjna (1) Kupiłem mieszkanie z Polnordu na ostatnim piętrze. Po 2,5 roku, w czasie... Grzegorz Nad zatoką (1) Witam serdecznie, Zdecydowałam się na zakup domu na osiedlu "Nad zatoką" w... Maria polecam (1) Deweloper godny polecenia, mieszkanie oddane kilka miesięcy wcześniej,... Jacek najpelszy deweloper w Trójmieście (1) pełna profeska i wysoka jakośc Mariusz