uczciwie i serdecznie polecam!!! jeden z najlepszych, najbardziej wiarygodnych firm na pomorzu!!! (2) Moje relacje z biurem sprzedaży jak również kierownictwem biura trwają ok 9... Bartas Ocena ogólnikowa (1) Jeżeli chodzi o obsługę w BOK na Cedrowej to oceniam to pozytywnie,... Jarek Żałuje, że kupiłem... (2) u Was mieszkanie. Do momentu podpisania umowy było wszystko okej. Później... mieszkaniec czy bezdomny
Kompleksowa obsługa (1) Kontakt ze sprzedawcą świetny, rozwiał wszystkie wątpliwości, zakup... Martyna Rutyńska Stanowczo odradzam! (9) Mieszkanie na osiedlu Słoneczna Morena kupione we wrześniu zeszłego roku... Weronika Skandal (4) Co za zenada, ze kupiłam od nich mieszkanie , opóźnienia nieodbieranie... Anna Firma godna polecenia! (1) Świetna obsługa, dobry kontakt ze sprzedawcą, wysoka jakość, fajne promocje i... Anna Ciekaw opinii ? (1) Ciekawy jakości i standardu wykończenia ? Czy zdziwią Cię papierowe ściany,... Maciej Przed zakupem radzę : zastanów się dobrze i porozmawiaj z sąsiadami (2) Zdecydowanie wybór tego dewelopera uważam za błąd i szczerze odradzam takiej... Andre dział reklamacji (2) Euro Styl i sam w sobie oraz jego pracownicy prezentują się bardzo dobrze do... Mieszkaniec Osiedla Futura Park Polecam! (1) Generalnie nie jestem osobą, która udziela się na jakichkolwiek forach, ale... Kasia Koszty (1) Deweloper narzuca swojego notariusza nie informując o tym, że każdy ma prawo... Klient Pełen profesjonalizm! (1) Podczas etapu zakupowego obsługiwała mnie Pani Anna Gałkowska z biura... Aleksandra Zakup mieszkania i kontakt z BOK - dramat:( (1) Otrzymanie jakiejkolwiek informacji ofertowej od firmy graniczy z cudem.... Lokator Zadowoleni Klienci! (1) Firma dekpol jest bardzo dobrze znana w Tczewie, wiec wiedziałem gdzie mamy... Michał Fatalny kontakt i niemiła obsługa (2) Niestety jeśli chodzi o obsługę to moja opinia pokrywa się z większością w... Klientka Brama sopocka, ale jak zdążyłem się zorientować jakość jest wszędzie taka sama (1) Na początek dlaczego zdecydowałem się na zakup mieszkania w Polnord? Trochę... Bartosz Zakup mieszkania (1) Cała operacja przebiegła sprawnie i terminowo. Oczywiście przy odbiorze... Sławomir G tz-interior (1) Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe,... tz-interior Polecam (1) Wyróżniająca się na tle innych deweloperów obsługa klienta. Bardzo... M.