Z czystym sercem polecam (1) Kupiłam mieszkanie w 2014 r. na Osiedlu Promiennym. Jak nie było, tak nie ma... Katarzyna tragedia (1) O ile ceny mieszkań są kuszące, a same lokalizacje dewelopera trafione, o... mieszkaniec świrskiego Wielkie BRAWA !!! (1) b. dobrze zorganizowana firma dbająca o każdy etap przedsięwzięcia - od... Hanna
szczerze polecam dewelopera (1) Polecam dewelopera Invest Pel za swoje podejście do klienta i elastyczność!... Adrian Pełen profesjonalizm (1) Dzien dobry. Deweloper któremu zalezy by domki ktore buduje były ładne i... Lesław Nareszcie na swoim (1) No i udało się kupić niedrogo i w dobrej lokalizacji . Deweloper solidny a... Jola odradzam (1) Odradzam tego dewelopera. Budynki budowane śa najtańszym kosztem. Rok po... maja Nie mam do czego się przyczepić (2) Naczytałam się bardzo różnych opinii o tym deweloperze, ale muszę, przyznać,... Natalia Polecam (1) Czekam jeszcze na odbiór mieszkania od City (planowo koniec września tego... Natalia86 Dobra jakość za rozsądną cenę (1) W momencie kiedy decydowałam się na zakup domu (rok 2017), konkurencja... Maria Mateusz - opinia (1) Kupiłem dom na Osiedlowej od Dewelopera 3City Estate i cóż mogę powiedzieć -... Mateusz odbiór mieszkania od dewelopera Dekpol - Młoda Morena (1) Witam, kupiłam mieszkanie Młoda Morena - Dekpol. Przedstawienie mi oferty,... Barbara Marika - opinia (1) Najładniejsze bliźniaki w Gdańsku, w końcu gdańskie Kokoszki zaczynają wygląd... Marika agt - opinia (1) gdyby nie opóźnienie to wszystko by poszło bardzo dobrze. kredyt, sprzedaż... agt Zakup mieszkania (1) Przy zakupie mieszkania, co jest dużym wydarzeniem, jest kosztowne, zazwyczaj... Klient Polecam! (1) Polecam Dewelopera. Solidny, terminowy, super jakość!!! K. Świetny deweloper (1) Od samego początku budowy osiedla, miałam doskonały kontakt ze sprzedawcą a... Paulina W. szczera piątka (1) Domy są w rozsądnych cenach, wygodnie ustawione względem siebie, mają duże... Elżbieta Budynki na świętokrzyskiej (5) Terminowość to nie jest mocna strona tej firmy. Niestety od ponad pół roku... Olga Polecam (1) Mieszkanie rewelacja! Ciepłe, ciche, komfortowe. Okolica idealna dla rodziny,... adammm