gr - opinia (1) Najgorsza spoldzielnia w Trómiescie . Bylo tak od lat i jest do tej pory .... gr Alicja Kmieciniek - opinia (1) Serdecznie polecam super domy i bardzo porządny deweloper. od pierwszego... Alicja Kmieciniek Krzysztof - opinia (1) profesjonalna obsługa. dobrzy przygotowane materiały. Krzysztof
Monika - opinia (1) Współpraca z deweloperem przebiegła prawidłowo, polecam zdecydowanie! Monika Klient - opinia (3) Brak odzewu na maile to brak szacunku dla klientów !!! Nerwy puszczają,... Klient ZALECANA SZCZEGÓLNA OSTROŻNOŚĆ przy podpisywaniu umowy (2) Mam za sobą kilka inwestycji i wrażenia po tej ostatniej czyli Aura 2 są w... Niezadowolony Nabywca Gdynianin - opinia (1) Dobrze skomunikowane Kosakowo, to jakiś żart? Gdynianin Dariusz - opinia (1) Gorąco Polecam jestem już szczęśliwym posiadaczem domu na Bukowej 6. Dariusz wicia - opinia (1) same niepozytywne wrazenia,a z tego c jeszce uslyszalem od znajomych to w... wicia Mieszkańcy - opinia (1) To była najgorsza decyzja. Jeden z właścicieli firmy jest naszym sąsiadem,... Mieszkańcy Miło się tu mieszka (1) bardzo długo szukaliśmy z mężem domu. rozważaliśmy nawet budowę właśnego, ale... Anna w. impuls etap 2 (1) Miła obsługa, przy dobrej jakosci cen. Problemy zaczynają się po odbiorze... Zawiedziony Na etapie zakupu wszystko na 5 (1) Na danym etapie podpisania umowy wszystko w najlepszym porządku. Ocena 5+ Judyta Majkel - opinia (1) Wszystko profesjonalnie i z należytą starannością. Polecam Majkel Dominika - opinia (1) Byliśmy oglądać bliźniaka z mężem, za miesiąc decyzja kredytowa, lecz na dziś... Dominika Zdecydowanie polecam (1) Najsolidniejszy Deweloper w trójmieście :-) Karolina Marcin - opinia (1) Kupiłem od firmy 3City Estate dom z inwestycji Osiedlowa III, jak na razie... Marcin Lukasz - opinia (1) Bez zarzutu, pierwsza klasa, goraco polecam Lukasz Pełna profeska (1) Z zakupu jestem bardzo zadowolony, tak samo jak z odbioru. Pełen... Marian Rzetelny, sumienny i terminowy deweloper (1) Kupiłem już kolejne mieszkanie od tego dewelopera. Bardzo doceniam świetny... Marcin