Klient - opinia (1) Ogółem jestem zadowolona, przede wszystkim wielki plus za to, że nie... Klient Monika - opinia (1) Profesjonalny kontakt z Biurem Sprzedaży. Monika Agata - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa w szczególności dział sprzedaży Agata
krystyna - opinia (2) Ładnie zapowiadająca się inwestycje w Miszewku w sumie to w Baninie. Byłam... krystyna Maria - opinia (2) Szukaliśmy domu dla naszego syna z rodziną. To idealne miejsce. Blisko... Maria Edward - opinia (2) Bardzo ładne domy w Miszewku, byłem widziałem, wysokiej klasy materiały.... Edward . - opinia (1) Przed kupnem jak najbardziej wszystko ok. Problemy zaczynają się po przelaniu... . Mieszkaniec 2 - opinia (1) Minęło pół roku odkąd odebrałem mieszkanie. Deweloper (...) unika... Mieszkaniec 2 mieszkaniec - opinia (1) architektura i jakość w porownaniu z innymi deweloperami znacznie lepsza mieszkaniec Gosia - opinia (1) Jestem zadowolona z przebiegu zakupu mieszkania . Miły i stały kontakt. Na... Gosia maciej - opinia (1) szanowni państwo jesteśmy zdruzgotani z sytuacji którą urządził nam robyg,... maciej K. - opinia (2) Jestem zawiedziony działaniami tego dewelopera. Kupiłem mieszkanie na os.... K. Jowita - opinia (1) Najbardziej zależało nam na lokalizacji bo mielismy juz dosc SKM pod oknem i... Jowita Agnieszka - opinia (2) Zakupiliśmy mieszkanie w Azymucie. I zaczął się koszmar. Od października 2019... Agnieszka Wojtek - opinia (2) Jako nabywca mieszkania na osiedlu Azymut w Gdyni przestrzegam przed... Wojtek LMK - opinia (2) Azymut to ich anty-wizytówka. W sytuacjach kryzysowych firma zachowuje się... LMK Tylko wyjaśniam - opinia (2) Inpro polecam wróżkom. Deweloper nie powie Ci kiedy otrzymasz klucze...... Tylko wyjaśniam Magdalena - opinia (2) Deweloper Inpro S.A. od miesięcy zwodzi nabywców mieszkań na osiedlu #Azymut... Magdalena Małgorzata Malinowska - opinia (2) #azymut dobra lokalizacja, lafna zabudowa i to ma tyle. Opóźnienia w oddaniu... Małgorzata Malinowska Dagmara - opinia (2) Od lipca 2019 oczekuję na swoje mieszkanie zakupione na osiedlu Azymut w... Dagmara