Ja - opinia (1) Najgorszy deweloper z jakim miałam do czynienia.Zalało mi komórkę lokatorską... Ja Hanna - opinia (2) Ciekawa oferta na stronie skusiła mnie, żeby odwiedzić dział sprzedaży. Zakup... Hanna Piter - opinia (1) Brak zastrzeżeń jak do tej pory, według mnie dobry deweloper. Piter
Lukash - opinia (1) Na reklamacje deweloper nie odpowiada. Tynki popękały bardzo szybko po... Lukash Klient - opinia (1) Okropna obsługa. Zero odzewu na maile, reklamacje, nie odbieranie połączeń... Klient Ewa - opinia (1) Domy wyglądają ładnie, rozmawiałam z bardzo miłym Panem Kevinem, który... Ewa Patryk - opinia (2) Wspólnie z żoną zdecydowaliśmy się na zakup domu całkiem niedawno, bo kilka... Patryk K&K - opinia (1) Przepiękne osiedle, mili i szczęśliwi mieszkańcy - polecam! K&K Norbert Miotk - opinia (1) Firma która sądzi, że szkło w obrębie elewacji wystarczy aby ludzie przyszli.... Norbert Miotk Marcin - opinia (1) Szukałem nieruchomości na Południu Gdańska, miałem kontakt z trzema różnymi... Marcin Powerman - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Pani tłumaczy wszystko konkretnie i cierpliwie.... Powerman Miekszaniec - opinia (1) W końcu mam własne LOKUM - polecam serdecznie dewelopera i Rozarium, piękne i... Miekszaniec Orłowo - opinia (1) Solidny deweloper. Dobra oferta mieszkaniowa. Orłowo Klient - opinia (1) na inwestucji Aura wjazd parkingowy zdecydowanie za waski - caly poobijany -... Klient Andrzej - opinia (1) Jesteśmy zadowoleni z obsługi oraz z jakości domu. Można było wprowadzać... Andrzej Dariusz - opinia (1) Dom bardzo solidnie wykonany, wszystkie moje uwagi zostały uwzględnione w... Dariusz Dom Osiedlowa - opinia (1) Bardzo dobry zakup, jesteśmy zadowoleni z jakości domu. Bezproblemowo... Dom Osiedlowa Dariusz - opinia (1) Bardzo ładne bliźniaki, wyróżniające się na tle innych w okolicy. Firma z... Dariusz Kasia - opinia (1) Domy w rewelacyjnych cenach, ciekawy projekt, można było wprowadzać zmiany za... Kasia Żurawia Łąka (10) To osiedle to jedno wielkie oszustwo! Uwazajcie na inwestora, ktory nie ma... dhjdhd