domy kopernika (2) Świetna lokalizacja, miejsce z potencjałem, dobrze wykonane budynki, wysoki... Becia Mia34 - opinia (1) Nie jest to duży deweloper budujący masówkę a eleganckie architektonicznie i... Mia34 pawel - opinia (1) konkretny developer który stawia na jakość. pawel
Katarzyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Super oferta. Fajna lokalizacja.blisko morza i cena... Katarzyna Maja - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z deweloperem i z mieszkania. Mogliśmy... Maja Dar - opinia (1) Bardzo dobra komunikacja z deweloperem - byliśmy umówieni na wizytę w biurze,... Dar LJ - opinia (1) nierozpatrzone reklamacje, hale śmietankowe niezgodne z prawem, bezczelne... LJ BP - opinia (1) Bardzo dobry deweloper, polecam BP Sebastian - opinia (2) Wiem, że ocena wysoka, ale w naszym wypadku firma Inpro stanęła na wysokości... Sebastian Andzelika - opinia (2) Niestety z przykrością ale nie mogę polecić firmy Inpro. Zakupiłam mieszkanie... Andzelika Jan Kovalsky - opinia (1) Moja opinia po odbiorze mieszkania na osiedlu Eureka (Przymorze): solidny... Jan Kovalsky Karolina - opinia (1) Ładne i spokojne osiedle, blisko do obwodnicy Karolina Iwona - opinia (2) Totalnie nie zgadzam sie z negatywnymi opiniami. Za tę cenę domy są naprawde... Iwona Marzena - opinia (3) Zachowanie Inpro w sytuacji kilkumiesięcznego opóźnienia inwestycji #Azymut... Marzena nabywca Azymut - opinia (3) Osiedle Azymut w Gdyni miało być oddane do użytkowania w czerwcu 2019 roku.... nabywca Azymut Nabywca mieszkania z Azymutu - opinia (3) Nie mogę nic dobrego powiedzieć o Inpro, jestem w takim położeniu, że mega... Nabywca mieszkania z Azymutu Azymut - Właściciel - opinia (3) Nie polecam. Właściciele (strony umowy deweloperskiej) lokali w inwestycji... Azymut - Właściciel Zmęczony nabywca. - opinia (3) Jestem już zmęczona czekaniem na mieszkanie i dopraszaniem się o informacje.... Zmęczony nabywca. Marzena - opinia (1) Bardzo nie terminowe oddawanie mieszkań ciągle przesuwają termin. Pani z... Marzena Moment - opinia (1) Szukaliśmy mieszkania dla młodej osoby, po perturbacjach jakie napotkaliśmy u... Moment