Andrzej - opinia (2) Nie polecam tego dewelopera. Nieterminowosc, kiepska jakosc wykonania w... Andrzej Jarosław - opinia (1) Z deweloperem na początku jest dobry kontakt i poprawne relacje, jednakże im... Jarosław Podziękowanie dla zespołu Inpro (3) Chciałbym wyrazić serdeczne podziękowanie firmie Inpro. Jest to deweloper,... Czarek
Gosia - opinia (1) Kupiłam u nich mieszkanie w Gdańsku, na Brzeźnie, jakieś półtora roku temu i... Gosia Rozczarowana - opinia (1) Proszę nie dać się zwieść pozytywnym opiniom o tym deweloperze. Zapewne są to... Rozczarowana Świetna obsługa, duża elastyczność i profesjonalizm (2) Moja współpraca z deweloperem póki co jest bardzo udana. Bardzo dobra obsługa... Radosław Rozczarowana (3) Witam Jakości super nie oczekujcie bo firma Dekpol to nie ruwna się jakość!... Ania Magdalena - opinia (1) Profesjonalna obsługa;-) polecam! Magdalena rozczarowany - opinia (1) Poniżej moja historia z Robygiem. Kupiłem mieszkanie na Zajezdni Wrzeszcz.... rozczarowany r.n.klient - opinia (2) Uwaga! Odradzam każdemu. Radzę poczytać o sytuacji finansowej tego... r.n.klient Rozczarowani Nabywcy - opinia (1) Firma niegodna polecenia Obsługa: jeśli nie masz absolutnie żadnych... Rozczarowani Nabywcy Danuta - opinia (1) Deweloper z klasą. Pani w biurze sprzedaży pomocna, uprzejma, cierpliwie... Danuta Remigiusz - opinia (1) Solidna ekipa! Troszczą się o swoich klientów i dbają o ich potrzeby. Bez... Remigiusz Jagoda - opinia (1) Szczerze cieszę się, że trafiłam na tą firmę. Współpracowałam z jedną agentką... Jagoda Ania - opinia (1) Zespół Robyga bardzo zgrany i niezwykle pomocy w rozwiązaniu problemu.... Ania Klient - opinia (1) Trafiliśmy na ofertę Allcon przypadkiem. Pierwszy kontakt podjęliśmy z Panem... Klient Krzysztof B. - opinia (3) Super obsługa, profesjonalne podejście do klienta. Serdecznie polecam... Krzysztof B. klient - opinia (1) Straszne dziadostwo, bałagan na budowach. Masa usterek i reklamacji, tak... klient Natalia i Michał - opinia (3) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zaangażowania i przebiegu współpracy z... Natalia i Michał Ghost - opinia (1) Odbiór mieszkania miał być ~pół roku temu.... Budowa wygląda jak... Ghost