Sławek - opinia (1) Mieszkanie budowane w ekspresowy tempie, ogólnie ładnie wykończone, usterek... Sławek Zadowoleni mieszkańcy (2) Witam, mieszkamy od pól roku, jesteśmy zachwyceni i nie zamienilibyśmy... Monika Klient - opinia (1) Bardzo polecam, super jakość wykonania Klient
MM - opinia (1) P. Marek to człowiek z duszą na ramieniu, zawsze pomocny, dążący do... MM Maria - opinia (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie, długo szukaliśmy z mężem mieszkania i... Maria Kamil - opinia (6) Właśnie odebrałem mieszkanie od Inpro i jedyne co to mogę firmę serdecznie... Kamil aq - opinia (2) m a s a k r a Mieszkanie w Wilga Park kupione, planowany czas zakończenia... aq Edyta - opinia (1) Polecam dewelopera! Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Edyta Magdalena - opinia (3) My także jesteśmy zadowoleni z usług City House. Projekt domu prezentuje się... Magdalena Magdalena - opinia (1) Rezerwowalam mieszkanie w 2018 roku osiedle Park Południe. Odebrałam je teraz... Magdalena niezadowolona - opinia (1) Kupiłam mieszkanie w jednej z droższych inwestycji Robyga na terenie... niezadowolona Robert - opinia (1) Polecam, kontakt super. Na wszystkie moje odpowiedzi uzyskałem odpowiedź... Robert R - opinia (1) Lokal na Garnizonie spełnia oczekiwania w 100%, niestety były poprawki... R Jestem bardzo zadowolony (2) Z Małżonką od ponad roku mieszkamy na osiedlu Wiczlino Ogród. Od momentu... Maciek W - opinia (1) Przed zakupem wszystko wygląda pięknie. Jednak im dalej w las to coraz... W Ula - opinia (1) Spotkanie było bardzo udane, dzięki panu Michałowi zdecydowaliśmy się na... Ula Mali - opinia (1) Deweloper traktuje klienta z szacunkiem tylko do momentu przekazania kluczy.... Mali Rozarium Tuchomskie (2) Profesjonalna obsługa na każdym etapie budowy bardzo dobre wykończenie domu... Lidia K. Editt - opinia (1) bardzo fajne doświadczenia, miła obsługa i super inwestycja! nie mogę się... Editt zenek - opinia (1) Niska cena mieszkań od EuroStylu bierze się z niskiej jakości wykonania... zenek