Daria - opinia (1) Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Miła i przyjazna... Daria Tomasz B. - opinia (1) Pan Marcin, który nas obsługiwał, na wysokim poziomie, świetne zdolności... Tomasz B. Agata S. - opinia (1) Zakupiłam mieszkanie poprzez Ex Novo. Wszystko sprawnie poszło, bez żadnych... Agata S.
Grzegorz J. - opinia (1) Z całą stanowczością polecam biuro nieruchomości Ex Novo a w szczególności... Grzegorz J. Maria - opinia (1) Z ręką na sercu polecam Biuro Nieruchomości Ex Novo pomogli mi w znalezieniu... Maria Julia - opinia (1) Wspaniała, profesjonalna obsługa. Życzliwi pracownicy. Wielkie podziękowania... Julia Agata D. - opinia (1) Polecam. Doskonały kontakt z agentem prowadzącym (u nas akurat Pan Marcin),... Agata D. Adam - opinia (1) Bardzo profesjonalna i konkretna obsługa całej transakcji. Nasz doradca był... Adam Olga Zaitseva - opinia (1) Miła profesjonalna obsługa. Dobry kontakt z biurem sprzedaży. Polecam Olga Zaitseva Szymon Kaczkowski - opinia (1) Bardzo kompetentna i fachowa obsługa Pani Marleny Kotas z której jestem... Szymon Kaczkowski kasia - opinia (1) kontakt z deweloperem bardzo dobry, atrakcyjna cena, ciekawie zaplanowana... kasia Klient Gdańsk - opinia (1) Obsługa jest na wysokim poziomie, na wszystkie pytania otrzymaliśmy... Klient Gdańsk wykonawca - opinia (1) Współpracowałem z tym deweloperem przy drugiej inwestycji i muszę przyznać że... wykonawca Zadowolona klientka - opinia (2) Pani Agnieszka jest świetnym doradcą. Polecam z nią współpracę! Zadowolona klientka Agata - opinia (1) Rzetelna firma, szczególnie polecam Panią Marlenę - profesjonalna i bardzo... Agata Arkadiusz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wyboru właśnie tej a nie innej firmy. Przez cały... Arkadiusz Oliwi - opinia (1) Współpraca z tym deweloperem przebiegła bardzo sprawnie - doradcy pomogli... Oliwi Alex - opinia (1) Tragedia! Osiedle Zielone to jedna wielka fuszerka! Klatka schodowa... Alex kj - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zdecydowanie polecam! kj Monika - opinia (1) Dopiero kupiliśmy mieszkanie, ale jak na razie wszystko na plus. Obsługa... Monika