Hania - opinia (3) Cały proces przebiegł jak powinnien, mieszkania oddane w terminie, obsługa... Hania Robert - opinia (1) Jako deweloper nie pilnował wykonawcy dlatego terminy przesunięte poprawki... Robert Tomasz Korabowski - opinia (1) Profesjonalne podejście ale przede wszystkim bardzo estetyczne budownictwo.... Tomasz Korabowski
Jimmy - opinia (1) Radzę omijać szerokim łukiem, bardzo ciężka współpraca Jimmy dj - opinia (1) Mieszkanie kupione w Hossa w osiedlu Morena Centralpark, wszystko ok, widok... dj Maciej - opinia (1) Wszystko super, świetna obsługa. Z mieszkania jestem bardzo zadowolony,... Maciej Karol Ż. - opinia (1) Kupiłem mieszkanie u tego dewelopera. Poniżej uzasadnienie oceny: Obsługa -... Karol Ż. Max M - opinia (1) Wyłapałem mieszkanie w naprawdę fajnej cenie Max M Zosia - opinia (1) Pełen profesjonalizm, świetna obsługa! Polecam z całego serca Zosia Lewy - opinia (1) Odbiór miał być w Kwietniu, Przesunęli na Lipiec i planowana kolejna obsuwa... Lewy Tomasz - opinia (1) Inwestycje tej firmy to mieszkania, które naprawdę się nie starzeją. Jakość,... Tomasz Michał - opinia (1) Obsługa klienta dno raz jeszcze dno , sprzedawcy niezorientowani co do swoich... Michał Klient - opinia (6) Ten Deweloper to jedna wielka pomyłka. Problemy od samego początku zakupu do... Klient Maciej - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa, Pani Dorota i Pani Magdalena błyskawicznie... Maciej Marcin - opinia (1) Porównując doświadczenia z inną firmą deweloperską największy plus za... Marcin maciej - opinia (1) Jeżeli szukasz problemów po odbiorze lokalu i zamierzasz bezskutecznie... maciej Osowianin - opinia (1) Inwestycje warte zainteresowania. Ciekawy wystrój, niska, przyjemna zabudowa,... Osowianin Maria Nagórska - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa .Wykonanie mieszkania zadawalające.... Maria Nagórska Rafał - opinia (1) Deweloper godny polecenia. W porównaniu do innych z rynku trójmiejskiego jest... Rafał Klientka - opinia (1) Dramat! Zakupiliśmy mieszkanie w słonecznej morenie, jakoś wykonania... Klientka