Zuzia - opinia (1) Jakość miernej firmy developerskiej, może i do przyjęcia, ale nie za taką... Zuzia Marta Wrona - opinia (2) Bardzo korzystne ceny domów. Miła obsługa. Polecam Panią Agnieszkę. Bardzo... Marta Wrona Anioł - opinia (1) Jak pisali poprzednicy ale ci co nie piszą "na zamówienie " lecz mieli... Anioł
Marek - opinia (1) W tej firmie chyba najlepszy jest marketing i obsługa sprzedaży. Wszystkie... Marek Moris - opinia (1) Patodeweloper krzak. Generalnie jedyne co wychodzi tej 'firmie' to stawianie... Moris DK - opinia (2) Profesjonalizm dewelopera pozostawia wiele do życzenia. Przed zakupem... DK Kamil - opinia (1) Rok czasu opóźnienia z pierwszym i drugim etapem. Dość sporo usterek na 3... Kamil Zofia Butkiewicz - opinia (2) Bardzo miło współpracowało się z panią Agnieszką od Siódmego Nieba Zofia Butkiewicz Tom - opinia (2) Odradzam każdemu. Firma działa fatalnie, mieszkania takie sobie, nic... Tom M - opinia (1) Doradcy bardzo dobrze znają ofertę , z tego co widzę w większości kadra bez... M Marcin - opinia (1) Poziom wykonania mieszkań jeden z najlepszych w Trójmieście (a mam... Marcin Magda - opinia (1) Polecam. Byłam w Biurze w Gdyni. Bardzo dobra obsługa klienta, wszystko... Magda Zadowolony - opinia (2) Ceny mieszkań są bardzo przystępne jak na rynek trojmiejski. W trakcie... Zadowolony Sławek - opinia (1) bardzo duża estetyka wykonania , przystępna cena Sławek Klient Słowackiego 77 - opinia (1) Kupione, a odbiorę chyba z rocznym poślizgiem ! Klient Słowackiego 77 K.R. - opinia (1) Ciekawa oferta w Małym Kacku. Jest smak i design. K.R. Magda - opinia (1) Obsługa bardzo niemiła. Traktują z góry i dlatego oferta po wyjściu poszła... Magda Agata - opinia (1) Dobry kontakt z deweloperem, wszelkie moje wątpliwości zostały rozwiane.... Agata Bożena Błażejewska - opinia (1) Są tylko mili do momentu sprzedaży mieszkania. Kiedy pojawiły się usterki... Bożena Błażejewska Jolanta, klient - opinia (1) Wiarygodna, rzetelna firma. Profesjonalne podejście do klienta, mieszkania w... Jolanta, klient