Nabywca - opinia (1) Kontakt z Deweloperem na wysokim poziomie. Tak jak napisał mój poprzednik,... Nabywca Gosia M. - opinia (1) Mimo, ze kupiłam mieszkanie na odległość to nie żałuje. Pani Monika pomogła... Gosia M. Bartosz - opinia (1) Apartament odebrany przed terminem, drobne rzeczy do poprawki przez serwis... Bartosz
A - opinia (1) Bardzo wysoka jakość wykończenia, dobra obsługa klienta A Sajmon - opinia (1) Bardzo dobra obsługa w biurze sprzedaży, konkretna oferta i przeprowadzenie... Sajmon Marta - opinia (1) Sprawny deweloper z bardzo dobrze przygotowaną ofertą mieszkań, zdecydowanie... Marta Mieszkanka - opinia (1) Ludzie uciekajcie od tego dewelopera. Mieszkanie odebrane z kilkumiesięcznym... Mieszkanka Ja - opinia (1) Super deweloper . Rzetelny , terminowy polecam . Ja Maciej - opinia (1) Inwestycja na Morskiej w Redzie bardzo udana, mieszkanie super, obsługa... Maciej Józef - opinia (1) Sensowna oferta jeśli chodzi o Rumię i Redę, dużo realizowanych na tym... Józef Kornel - opinia (1) Kupiłem tanio dom, czekam na odbiór. Deweloper daje duża pomoc przy... Kornel Tadeusz Mróz - opinia (1) Mieszkanie kupione od Interium Investment, wszystko ok, cena ok Tadeusz Mróz Łukasz - opinia (1) Super, bardzo fajnie działający deweloper z dobrze przygotowaną ofertą... Łukasz Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z odebranego mieszkania. Nie znam się więc... Ewa JAnusz - opinia (1) Budros to solidny deweloper. Jesteśmy zadowoleni z wyboru mieszkania. Super... JAnusz Lucyna - opinia (1) Świetny deweloper, profesjonalna obsługa i sprawne odpowiedzi na temat... Lucyna Piotr - opinia (2) Niestety nie będzie to pochlebna opinia mimo wielokrotnych prób porozumienia... Piotr Marcin - opinia (1) Kupiliśmy Żoną bliźniaka w Kębłowie ( okolice Trójmiasta). Wszystko w jak... Marcin A.G. - opinia (1) Jedne z najładniejszych osiedli jakie miałam możliwość oglądać. Dużo zieleni,... A.G. Paweł - opinia (1) Piękna inwestycja na Śródmieściu! Paweł