Gerard - opinia (1) Cieszę się ,że tak prawy i szlachetny człowiek jakim jest robert lewandowski... Gerard A - opinia (2) Część 1 W kwietniu 2021 zawarliśmy umowę rezerwacyjną w inwestycji Lagom.... A Daria - opinia (1) Super Deweloper! Swietna jakosc mieszkan, profesionalna obsluga Daria
Sokół - opinia (1) Jak najbardziej polecam dewelopera. Kupiłam już kilka mieszkań i zawsze... Sokół Marcin T. - opinia (1) Bardzo dobry developer. Indywidualne podejście i nieszablonowe rozwiązania.... Marcin T. Dariusz - opinia (1) Fajna firma, fachowa pomoc , polecam Dariusz Jolanta - opinia (1) Oferta na wysokim poziomie, deweloper bardzo sprawnie sobie radzi i ma sporo... Jolanta Rozczarowana - opinia (1) Drugi raz nie zaufałabym temu deweloperowi. Deweloper nie wywiązuje się z... Rozczarowana wioletta - opinia (1) Dzien dobry. nie polecam firmy semeko !!!!.ponieważ na klucze czekamy już 9... wioletta Marcin - opinia (1) Wszystko super. Mieszkania super zgodnie z opisem. Marcin Artur - opinia (1) Taka bogata firma , a nie potrafią oddac 25 tys zadatku, mimo ugody sądowej.... Artur Jan - opinia (1) Polecam, wybór mieszkań spory, bo dużo inwestycji, sprawna obsługa techniczna... Jan Maja - opinia (1) Deweloper krzak. Nie wywiązują się z umów, nie tylko z klientami ale również... Maja Marek Karbownik - opinia (1) Ogólna ocena dewelopera dobra, jeżeli chodzi o opóźnienia to raczej standard... Marek Karbownik Ola - opinia (4) Obsługa miła, do póki trzeba sprzedać. Pani Kamila po pewnym czasie przestała... Ola Kasia - zainteresowana mieszkaniem - opinia (5) Jestem zainteresowana mieszkaniem w dzielnicy Gdańsk Brzeźno. Tu dodzwoniłam... Kasia - zainteresowana mieszkani Ma Rek - opinia (2) Mieszkam z rodziną już ponad 2 lata w mieszkaniu od Interium. Od momentu... Ma Rek Agata D. - opinia (1) Wysoka jakość realizowanych Inwestycji. Piękne części wspólne. Doskonałe... Agata D. Janina - opinia (1) Kupiliśmy drugie mieszkanie od tego dewelopera. Przy pierwszym mieszkaniu... Janina Wojtek - opinia (2) Dzień dobry. Nabyłem nieruchomość od #mrdom i oprócz drobnych detali (które... Wojtek