Karol - opinia (1) Bardzo solidna firma. Dobra komunikacja i zaangażowanie. Polecam. Karol Krzysztof Blacharski - opinia (2) Od 2019 roku właściciel mieszkania -deweloper inpro. trzykrotnie usuwana... Krzysztof Blacharski Małgorzata L-D. - opinia (1) O decyzji kupna mieszkania skusiła mnie głównie cena, bo jak na trójmiasto tu... Małgorzata L-D.
EB - opinia (1) bardzo dobra wspolpraca z deweloperem, potrafia wyjsc na przeciw klientowi EB Eleonora - opinia (1) BMC to deweloper od niestandardowych inwestycji, w najlepszym znaczeniu tego... Eleonora Marcin - opinia (1) Inwestycja z 2021. Odbiór mieszkania z opóźnieniem, usterki po odbiorze... Marcin Piotr - opinia (1) Firma była generalnym wykonawcą innego dewelopera. Budowa opóźniona kilka... Piotr Mieszkaniec - opinia (1) Deweloper tylko z nazwy. Obsługa fatalna, Pani pracująca w biurze tylko... Mieszkaniec Klient Interium Investment - opinia (1) Co do obsługi to osobiście nie mam się do czego przyczepić. Skorzystałem z... Klient Interium Investment Ola Krokosz - opinia (1) Serdecznie polecam! Przed zawarciem umowy w sposób przejrzysty wytłumaczono... Ola Krokosz Marek - opinia (2) Deweloper który pozytywnie zaskakuje a to dzisiaj niezmierna rzadkość. Firma... Marek Magda - opinia (2) Świetny kontakt i przemiła obsługa. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni ze... Magda Ilza - opinia (4) nie polecam, deweloper nie jest słowny Ilza Alicja - opinia (1) Mieszkanie zakupione w nowobudowanym budynku G3. Kontakt z Panem Mariuszem... Alicja Piotr i Anna - opinia (1) Developer umówił się z nami na obecnej budowie by pokazać standard ich pracy,... Piotr i Anna Marek - opinia (1) Trzeba uważać na tego dewelopera, narzucają kupującym mieszkania , zarządcę... Marek Anna - opinia (1) Do czasu podpisania pierwszej umowy - świetny kontakt z przedstawicielem... Anna Naiwnie wierzący w nowych deweloperów - opinia (1) Deweloper nierzetelny, brak kontaktu z deweloperem. Nawet nie możemy odebrać... Naiwnie wierzący w nowych dewelo Aldona - opinia (1) Deweloper godny polecenia! Od chwili podjęcia decyzji o zakupie domu i... Aldona Orzeł - opinia (1) Deweloper konkretny. Otrzymaliśmy to, czego oczekiwaliśmy za niezłą cenę.... Orzeł