Tomasz - opinia (1) W maju 2021 odebrałem mieszkanie na osiedlu Park Emilii. Muszę przyznać, że... Tomasz Wojt - opinia (1) Absolutnie nie mam się czego czepiać, ładne osiedle, tani dom z ogrodem. Było... Wojt Krzysztof Kucharski - opinia (2) Jestem zadowolony z oferty, obsługi oraz możliwości skorzystania z... Krzysztof Kucharski
WK - opinia (4) Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Mieszkanie zakupiłem 2 tygodnie temu, na... WK Krzysztof Kucharski - opinia (1) Słaba obsługa. 4 dni oczekiwania na ofertę na mailu. Na www ciągle wyskakuje... Krzysztof Kucharski Mirosław - opinia (1) Ogólnie kontakt z firmą wypadł pozytywnie, stąd ta ocena. Ale martwi mnie... Mirosław Jakub - opinia (1) Świetny kontakt, piękna lokalizacja. Polecam Jakub Katarzyna - opinia (1) Osiedle zapowiada się rewelacyjnie. Obsługa klienta jest na najwyższym... Katarzyna Monika Pomorskie - opinia (1) Zapowiada się ekscytująco, super kontakt i świetna lokalizacja. Polecam. Monika Pomorskie Patryk - opinia (1) Najlepszy deweloper w Trójmieście! Mieszkanie oddane zgodnie z terminem,... Patryk Remigiusz - opinia (1) Bardzo ładne domy, budowane w przyjemnej okolicy dla konseresów przygody i... Remigiusz Robert Zieliński - opinia (1) Bardzo ciekawe osiedle wykonywane w dużym standardzie. Dobry kontakt. Polecam Robert Zieliński Oskar - opinia (3) Bardzo długo zastanawialiśmy się nad kupnem domu w tej lokalizacji rozważając... Oskar Tomek obiektywny mieszkaniec - opinia (2) Widać konkurencja ładnie działa :) My z żoną podobnie jak sąsiedzi jesteśmy... Tomek obiektywny mieszkaniec Jacek - opinia (1) Niedawno odebraliśmy klucze do naszego wymarzonego domu. Duży plus za... Jacek Nabywca - opinia (1) Ciekawa oferta mieszkań i bardzo atrakcyjnie zaprojektowane budynki. Dobry... Nabywca M - opinia (1) Praca wykonana bardzo solidnie, estetycznie i czysto. Wielką zaletą p.... M Magda - opinia (1) Niezwykle miła obsługa i ludzkie traktowanie, w przeciwieństwie do wielu... Magda Patryk - opinia (1) Współpraca z tym deweloperem przebiega bez zarzutu. Obsługa kompetentna i... Patryk Sabina - opinia (1) Super lokalizacja oraz atrakcyjne ceny przekonały mnie do zakupu mieszkania u... Sabina