ZadowolonyzMieszkania - opinia (1) wydawało mi się, że osiedle jest położone bardzo daleko od wszystkiego, ale... ZadowolonyzMieszkania Mario - opinia (3) Póki co opóźnienie w odbiorze mieszkania pół roku i trwa nadal, bez... Mario I etap - opinia (1) Niestety opóźnienia są, ale mamy pandemie i można bylo się tego spodziewać.... I etap
P - opinia (1) Osiedle Gdańskie Tarasy - inwestycja tragedia! sam beton, zero zieleni.... P Mieszkaniec szeregu - opinia (3) Kupiony szereg mocno odbiega od tego, który oglądamy na projekcie podczas... Mieszkaniec szeregu Marek - opinia (1) Bardzo dobry kontakt z handlowcami, zdecydowanie obsługa jest profesjonalna.... Marek Katarzyna - opinia (1) Bardzo dobry deweloper. Ciekawa oferta mieszkaniowa, wysoka jakość i... Katarzyna Julian - opinia (2) Żenada ! Nie polecam, dużo niedoróbek, mieszkańcy się skarżą, naprawy... Julian RP - opinia (2) Inwestycja poprowadzona sprawnie i terminowo. Odbór mieszkania bez problemów,... RP Magda - opinia (4) Szeregi na osiedlu Wzgórze Raduni to wielkie partactwo budowlane!!! Nie... Magda Rozczarowany, zdegustowany - opinia. - opinia (1) Zainteresowałem się jakiś czas temu zakupem mieszkania w robyg, stacja Nowy... Rozczarowany, zdegustowany - opi Kuba - opinia (1) Po zapoznaniu się z ogłoszeniem na trojmiasto.pl mieliśmy żoną wiele pytań,... Kuba Klient etap 1 - opinia (1) Ciekawa jestem jaki bot wystawia im te 6 gwiazdek, bo na pewno nie są to... Klient etap 1 Anna - opinia (2) Perełka na mapie Trójmiasta! Byłam, widziałam i się zdecydowaliśmy. Świetna... Anna Agata - opinia (1) wszystko w porządku, godne polecenia Agata Anna - opinia (1) Polecam współpracę - w końcu znaleźliśmy odpowiednie mieszkanie w... Anna Mateusz - opinia (1) Powierzoną pracę wykonują z największą starannością. Biuro godne polecenia. Mateusz Adam L. - opinia (1) Bardzo przyjazna atmosfera prowadzenia transakcji, wszystko wytłumaczone jak... Adam L. Zofia - opinia (1) Profesjonalizm i kompleksowość w załatwieniu transakcji sprzedaży mieszkania... Zofia Daniel - opinia (1) Pełen profesjonalizm, maksimum zadowolenia :) Na pewno polecę dalej Daniel