Mieszkaniec - opinia (1) Długi okres rozpatrywania reklamacji oraz poprawki. Nie odbieranie telefonów... Mieszkaniec Michał - opinia (1) Nie polecam najgorszemu wrogowi Firma nieterminową, niesłowna, brak kontaktu... Michał Anita - opinia (1) nie polecam - nie terminowy, nie słowny, nie poprawia usterek od kilku... Anita
Aleksandra - opinia (1) Gorąco polecam. Współpraca na bardzo wysokim poziomie. Pomoc na każdym... Aleksandra n - opinia (1) Bardzo niski standard wykonania za bardzo wysoką ceną n DMI - opinia (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usług. DMI Patryk Grudnik - opinia (1) Mieszkanie odebrane w 2017, polecam Patryk Grudnik Maria - opinia (1) Terminowość, co niestety bardzo rzadko się zdarza. Otrzymaliśmy pomoc przy... Maria Paulina - opinia (1) Świetna jakość w bardzo dobrej cenie. Kupiliśmy mieszkanie 5 lat temu i... Paulina Piotr - opinia (1) Fachowa i miła obsługa . Oferta firmy mogłaby być trochę szersza ale z to... Piotr Adam - opinia (1) Bardzo slaba jakosc wykonczenia Awarie hydrauliczne w Scali i fatalny serwis Adam Karol - opinia (1) Dno i tylko tyle napisze co myśle o tej firmie. Unikać Karol Mieszkańcy przy Powstania Listopadowego - opinia (1) Jesteśmy klientem deweloper Mr Dom i w 2020 roku kupiliśmy mieszkanie w... Mieszkańcy przy Powstania Listop Piotr - opinia (1) Profesjonalna obsługa że strony Pana Macieja. Oferta mieszkaniowa bardzo... Piotr Bejm Stanisław - opinia (2) Niesłowni, nieterminowi, zmieniają to za co zapłaciłeś nie pytając o zgodę.... Bejm Stanisław Mocca - opinia (1) Deweloper zmienił projekt odnośnie dojazdu do budynków, z powodu którego nie... Mocca Leszek - opinia (1) We wrześniu byłem wraz z żoną na dniach otwartych wGdyni. Dla nas obsługa... Leszek Ewa - opinia (1) Polecam. Profesjonalne podejście do klienta, dokładnie krok po kroku... Ewa Anka - opinia (1) Szybki kontakt zwrotny, możliwość odwiedzenia budowy, jestem po odbiorze... Anka Magda - opinia (1) Jestem bardzo niezadowolona z firmy Semeko. Zanim kupicie mieszkanie... Magda