Tabby - opinia (1) Obsługa sprzedażowa super! Wszystko się da, wszystko zróbmy, będzie na czas.... Tabby Pan S. - opinia (1) Jeśli chodzi o nas to wszystko było OK. Jedna z lepszych jakości w wykonaniu... Pan S. Robert - opinia (2) Opóźnienia sa masakryczne 1,5 roku juz, jak sie teraz okazuje osiedle będzie... Robert
Piotr - opinia (3) Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Wiele firm mogło by brać wzór z takiej... Piotr Maciej - opinia (1) Obsługa w biurze miła i kompetentna, szeroki wybór bardzo przyzwoitych... Maciej Paweł J. - opinia (1) Odebrałem swoje mieszkanie w inwestycji Gdańskie Tarasy III. Deweloper... Paweł J. przystanek morena - opinia (1) MR DOM to niestety przykład tzw. patodeweloperki. Inwestycja do dzisiaj nie... przystanek morena Karolina - opinia (1) Kupując mieszkanie na Jabłoniowej skorzystałam z usługi doradztwa... Karolina Magdalena - opinia (1) Jestem szczęśliwym posiadaczem mieszkania od tego dewelopera. Polecam za... Magdalena Klaudia - opinia (1) Zakupiłam mieszkanie w Sentosa Park. Jestem bardzo zadowolona. Klaudia Wojciech - opinia (1) Po roku w bydynku wychodzą kolejne problemy. W piwnicach pleśń i grzyb.... Wojciech Jakoob - opinia (1) Deweloper projektowo udźwignął temat. Kupiłem mieszkanie przy Słowackiego.... Jakoob Frustracja - opinia (2) Również nie polecam hanzy. Takiej rzetelności jaka sobie przypisuje powyższy... Frustracja Łukasz - opinia (1) zakupiliśmy do skrajny szereg u tego dewelopera, Czy jesteśmy zadowoleni?... Łukasz Sara - opinia (1) Jestem zdziwiona wszystkimi negatywnymi opiniami. Odebrałam mieszkanie dwa... Sara krzysiek - opinia (1) Polecam doradcę. Pan Maciej bardzo rzetelnie przedstawił ofertę i cały proces... krzysiek Agnieszka - opinia (1) Kupiłam mieszkanie na słowackiego i i zasadniczo widzę więcej rzeczy na plus... Agnieszka Adam90 - opinia (1) Bardzo pozytywnie zaskoczony jakością i terminowością Adam90 Agata - opinia (2) nie polecam współpracy z tym "deweloperem". Styczeń 2021r. jako jedni z... Agata Krzysztof S. - opinia (1) Mieszkanie zakupiłem ponad 3 lata temu. Jakość i obsługa bez zarzutu. Polecam... Krzysztof S.