Karolina - opinia (1) Deweloper lekceważy klientów. My od prawie roku nie możemy się doprosić... Karolina Ola - opinia (1) W grudniu odebraliśmy swoje mieszkanie w Gdańsku. Wydane zostało w terminie... Ola Magda - opinia (1) Ja jestem zadowolona z zakupu, wprawdzie drobne przesunięcia były, ale zdarza... Magda
Piotr - opinia (1) Deweloper w 100% wywiązał się z Umowy. Były niewielkie opóźnienia związane z... Piotr Koka - opinia (1) Nie polecam.najgirszy deweloper jakiego spotkalam.klatki biednie wykonczona... Koka Paweł - opinia (1) Już w chwili podpisywania umowy ostrzegaliśmy, że naszy zdaniem (mamy... Paweł Izabela M - opinia (1) Witam ja również nabyłam nieruchomość od dewelopera na Morenie . Nieruchomość... Izabela M Natalia - opinia (1) Profesjonalna, bardzo kompetentna obsługa i fantastyczna oferta... Projekty w... Natalia Paulina - opinia (1) Najlepszy deweloper w małym Trójmieście! Mieszkanie oddane zgodnie z... Paulina Anna - opinia (1) Profesjonalna i rzetelna firma. Mieszkania wykonane z wysokiej jakości... Anna Paula - opinia (1) Osobiście nie spotkałam się nigdy z gorszą jakością wykonania i gorszą... Paula Przystań wiczlino. Obecnie prawdziwa przystań!!! Obecnie Zalata częściowo inwestycja - opinia (1) Developer na początku sprawiał wrażenie solidnego oraz z wykończenia wysokiej... Przystań wiczlino. Obecnie prawd Agnieszka - opinia (1) Zakupiliśmy mieszkanie w inwestycji Nowe Kowale Plus i szczerze mówiąc... Agnieszka Nowy mieszkaniec Kowal - opinia (1) Odebrałem mieszkanie od dewelopera z tygodniowym opóźnieniem, ale względem... Nowy mieszkaniec Kowal Marzena - opinia (1) Nie polecam tego dewelopera. Nie realizują inwestycji, a potem nie oddają... Marzena Darek - opinia (1) Ogólnie polecamy - mamy doświadczenia z rynku warszawskiego, gdzie wcześniej... Darek Maria - opinia (1) Z samego zakupu jestem zadowolona, porównałem kilka ofert w śródmieściu i... Maria franz - opinia (1) Kupiłem na Scali i niedawno odebrałem mieszkanie. Raczej nie mam powodów do... franz Piotr - opinia (1) Rok opóźnienia w oddaniu lokalu z brakiem jakichkolwiek perspektyw na... Piotr Niezadowolony kl - opinia (1) Nie polecam zakupu mieszkania w Flora by Hanza. Na terenie tego osiedla... Niezadowolony kl