najpelszy deweloper w Trójmieście (1) pełna profeska i wysoka jakośc Mariusz Kto kupił segment na Żurawiej Łące w Rumii ? (2) Proszę o obiektywne i rzeczowe informacje. J. Polnord Brama Sopocka reklamacje!!! (2) Witam, jako mieszkanka ll etapu osiedla Brama Sopocka w Gdyni, ostrzegam... Mieszkaniec Brama Sopocka
Pozytywne opinie to tylko i wyłącznie sam deweloper sobie nadaje (1) Totalna porażka. Nie liczenie się z ludźmi, brak kontaktu, prawie roczne... Aleksandra Deweloper na piątkę z plusem (1) Wszystko dobrze załatwione i nienagannie. Terminy dochowane. Mieszkanko bez... Krystian Osiedle futura park (2) Obsługa jest w porządku do momentu zakupu. Później pojawia się problem - na... Adam Przemiła współpraca (1) Przemiła współpraca na każdym etapie realizacji. Szybki kontakt, miły... Grzegorz Jaglana 6 (1) Mając doświadczenie z różnymi deweloperami, mogę z całą odpowiedzialnością... Łukasz Polnord Brama Sopocka II i III (1) Witam. Od momentu podpisania umowy zakupu mieszkania w etapie II i III na... Zawiedziona Miła i fachowa obsługa, terminowy i rzetelny wykonawca (1) Trzy mieszkania kupione przez rodzinę/przyjaciół na Osiedlu Zielonym, po... ElaGosiaAsia Świetna współpraca (1) Od początku współpraca między nami a przedstawicielem firmy Dekpol uklada się... Maciek i Klaudia Polecam (1) Serdecznie polecam uslugi firmy Dekpol. Osobiście miałem przyjemność... Przemek Polecamy (1) Polecamy ofertę firmy Dekpol oraz obsługę przez Pana Dariusza Walaszka.... Łukasz zadowolony klient (1) Witam Serdecznie Jestem szczęśliwym nabywcą mieszkania na osiedlu Dolna... Piotr L. Bardzo słabo (2) Ogólny chaos, problemy komunikacyjne, prawie ROK opóźnienia, jakość taka, że... niezadowolony Nowa Letnica (1) bardzo perspektywiczna lokalizacja, miła i naturalna obsługa ze strony... Magda Lokalizacje i ceny (1) ten deweloper ma naprawdę dobre. Kupiliśmy mieszkanie kierując się właśnie... Malwina Podziękowanie (1) Bardzo dziękujemy za wachową obsługę,oraz doradztwo ze strony firmy Dekpol a... Marcin Pawski Zadowolony klient (1) Osobiście miałem przyjemność być obsługiwany przez Biuro Sprzedaży Mieszkań... Bartłomiej Formela Nova Żeromskiego (1) Zapowiada się kameralna inwestycja.. Spotkałam się z pomocnymi pacownikami DG... Elżbieta