Usterk (2) Mieszkanie odebrałem pół roku temu, z usterkami które według protokołu... KarlT Moje miejsce na ziemi :) (1) Mieszkanie robi duże wrażenie - jest bardzo przestrzenne, mimo tylko kilku... OliwiaK1983 kpina (1) jak nizej.. obsluga na najgorszym poziomie, a po wpłacie pienidzy lub... miki
meritum (1) Jestem szczęśliwą właścicielką mieszkania w meritum. Mieszkanie w stanie... ewa Gdańśk Grottgera (1) Mieszkanie zakupiłem w zeszłym roku i wszystko raczej zgodnie z projektem i... Andrzej Osiedle Pogodno (1) Inne osiedle, ten sam deweloper. Problemów, jakie są na tym osiedlu jest z... Autor Jest ok! (1) Osiedle jest ładne, spokojne, dużo zieleni. W sam raz żeby odpoczywac na... Barbara Bardzo rzetelna firma (1) Wszystko załatwione na czas, umowa czytelna, w mieszkaniu żadnych... Józef K. Polecam WSZYSTKIM ! (1) Pełen profesjonalizm ! Podejście do klienta oraz obsługa której inni... Kamil Mieszkanie (1) Odebrałam mieszkanie w 2016 na inwestycji na Malczewskiego. To nie było moje... Monika TRAGEDIA!!!!! (2) Uwaga ludzie !!!!! Nie kupujcie mieszkań na ulicy myśliwskiej , nazwa... Monika Oferta OK, jakość obsługi klienta fatalna! (2) Kupiliśmy mieszkanie na Zakoniczynie i kilkukrotnie musieliśmy kontaktować... Piotr Świetnie się mieszka (1) polecam z czystym serce. Mieszkanie jest piękne, świetnie rozplanowana... Natalia K. Dom szeregowy w znakomitej cenie (3) Kopiliśmy dom środkowy szereg i jesteśmy zadowoleni. W cenie mieszkania mamy... Adam To co tam sie dzieje to przechodzi ludzkie pojecie (1) Zanim ktos zdecyduje sie na kupno niech pojedzie i porozmawia z tymi co juz... Magda IDEA - jestem na TAK (1) Długo zastanawiałem się nad wyborem mieszania. Szukałem czegoś "innego" i... Piotr Wielkopolska 26 (2) Tragedia :/ mieszkanie kupione na wielkopolskiej z terminem oddania 4kwartal... Anka Nigdy więcej (1) Deweloper obiecuję rzeczy z których się później nie wywiązuję jeśli nie masz... meteo Bardzo ładne domy blisko Gdańska (1) Moim zdaniem to wyjątkowe Osiedle, uporządkowane, ładnie zaprojektowane, na... Aabiss Harmonia Oliwska - Polecam (1) W 100% polecam zakup mieszkania w inwestycji Inpro - Harmonia Oliwska. Dział... BK