Okropna współpraca (1) Samą ofertę mają dobrą, można się skusić. Kontakt z biurem od samego początku... Klient Zdecydowanie odradzam (1) Obsługa posprzedażowa właściwie nie istnieje. Całkowity brak kontaktu. Nie... Kobieta Po co narzekać? (1) Rzadko wypowiadam się na forach, ale kiedy widzę opinie dalekie od moich... Młoda Morena
Waldi (2) kupiliśmy mieszkanie od Mk-invest jesteśmy zachwyceni okolicą ,podejście... Waldi Zobaczymy (1) Budują sprawnie i w dobrej jakości. Zobaczymy jak będzie się mieszkało :) Aneta Koszmar nie Polnord (1) Nie kupujcie mieszkań u tego dewelopera. Mieszkam w jednym z budynków na... karolina pierwsza opinia w zyciu gdziekolwiek..taki poziom frustracji (2) Zaczynajac od obsługi, klamstwa- miał byc plac zabaw- jest- zjezdzalnia w... karol polecam (1) Generalnie polecam miła obsługa, mieszkania w MDM. dużym plusem było... Slawek Zadowolona mieszkanka (1) Mieszkam od 3 lat w mieszkaniu od tego dewelopera i jestem zadowolona. Z... Marylka Quantum - good job:) (3) A ja na złość malkontentom powiem że jestem pozytywnie zaskoczony jakością... Michał Generalnie ok (1) Przy odbiorze mieszkania okazało się że jest kilka niedociągnięć np.... Arek uwaga na osiedla niskiej jakosci (1) Kupiłem mieszkanie u dewelopera w 2014, odbiór nastąpił w 2015. od dwóch... klient robyg boisko wielofunkcyjne przy Audiopolis (2) Deweloper Ekolan jako jedyny może "pochwalić się" betonowym boiskiem... mieszkaniec NOWOCZESNE BUDOWNICTWO (6) DOMKI SĄ BARDZO STYLOWE Z PIĘKNYMI OGRÓDKAMI ZLOKALIZOWANE NIEDALEKO CENTRUM... MIESZKAŃCY Dekpol- odradzam (2) Odradzam zakup mieszkań od tego dewelopera. Jakość poniżej dopuszczalnych... Klient Nie mogę się doczekać (1) Już od dawna szukaliśmy tak dobrej lokalizacji; pod samym lasem blisko... Aga Moje miejsce na ziemi (1) miałam obawy przed zakupem, bo to nieduży deweloper w porównaniu do tego co... Ag Wielkie rozczarowanie (1) Rozczarowany, zawiedziony i zdenerwowany na samą myśl o budowie. Współpraca z... Natalia S. IK jest ok (1) Byłam mile zaskoczona Invest Komfort. Przeglądałam oferty kilku deweloperów,... Roksana Polecam! (3) Nie ukrywam, że trochę obawiałam się zakupu mieszkania w IK, bo niektóre... Martyna