prezesowa to porażka (1) największym problemem TZ jest postać pani prezesowej i jej synusia... mieszkanka osowy uwaga na inpro (1) Jedyna chyba zaleta to oddanie mieszkania w terminie (mieszkam na Mysliwskim... zbigniew Najgorsza Spółdzielnia w Gdańsku (1) Ze Spółdzielniami mam do czynienia na co dzień w związku z wykonywaną pracą.... Sławek
tragedia !!!! (1) Opóżnienie ponad 1 rok, standard wykonania bardzo zły, bardzo wiele usterek... Alik zobaczymy jak będzie (1) W oczekiwaniu na oddanie mieszkania na Osiedlu Zielone Wzgórze w Strasznie,... Piotr polecam (1) jak dla mnie super developer niedawno odebralam mieszkanko i jestem mega... mr Mała - opinia (1) Ogólnie jest ok Mała os skolodowska w gdynii (2) poprawne wykonanie mieszkanka i bardzo dobra pomoc w formalnosciach przez... gdynia Lubię Ekolan (1) Mieszkanka mogą byc ja nie narzekam. mialam kilka reklamacji reakcja była... kse super (1) pepe Nie daj sie oszukac! (1) Przy zakupie obiecanki ktore nigdy nie zostaly zrealizowane. Mili dopuki... nabita w butelke wykonczenie slabe (1) nic nie warta firma zaluje ze kupilem tam mieszkanie grzyb na grzybie nie... mieszkaniec willa krystyna (1) Wykonanie powyżej oczekiwań. Solidni fachowcy, wykonanie z materiałów... anna X - opinia (1) Jezeli myslicie powaznie o sprzedawaniu mieszkan, to zmiencie ta kobiete,... X tanio i bez gwarancji (1) Spóźnienie ponad 1 rok z oddaniem mieszkania. Kiepska jakość wykonania... niezadowolona średnio (1) Mieszkanie odebrałem niedawno, opiszę w skrócie jak to wyglądało od... rey Hynka (1) Serdecznie przyłączam się do zaproszenia, aby wszystkie zainteresowane osoby... Hynek tbs konkret ul. Unruga prosze o kontakt (1) Prosze o kontakt na meila osoby które mają opłacony wkład na mieszkanie w... Aga