Super! (1) Wyjątkowe osiedla - wystarczy porównać. Jestem bardzo zadowolona. Myśle, że... renia Skłodowska (2) Odebraliśmy właśnie mieszkanko na osiedlu Skłodowskiej, bardzo ładne są małe... Jaga Mieszane uczucia, negatywne po odbiorze (1) Kupiliśmy mieszkanie przy ul.Leborskiej w Gdańsku, odbiór koniec czerwca w... ABC
gość - opinia (1) Mieszkanie oddane terminowo, z niewielkimi poprawkami (ale to jest u każdego... gość duzo ponizej oczekiwan (1) kupujac mieszkanie w inwestycji 'redlowska kaskada' i placac za nie cene... bodzieks pieknie (1) Mieszkanie dostalam super wykonczone,niewielu deweloperow maluje na gotowo... Mieszkaniec Załamany - opinia (1) Stanowczo nie polecam tej firmy. Dwa miesiące mojego wysiłku, załatwiania... Załamany konkurencja (1) Mam wrazenie ze w opiniach albo pojawily sie osoby z konkurencji Górskiego... uzytkownik_M PrzyszłyKlient (1) Takie biuro to klasa. Inna półka. Chyba nareszcie ktoś utrze nosa lokalesom,... Lech super biuro!!!! (1) Fantastyczne biuro i fantastyczni ludzie! polecam Paweł wiekszosc ok (1) niezla arch. ale mega drogo za to co buduja ... takie ceny to powinny byc... carling100 zal - opinia (1) Brak mozliwosci kontaktu. prezes na urlopach , nikt tam nie pracuje. Same... zal MILE ZASKOCZONY (1) odbior mieszkania na bardzo duzy + taxsop bardzo zadowolony klient (1) dziekuje za serdeczna pomoc jednej z osob z dzialu sprzedazy firmy applepoland Dziwne to jest!!! (1) Dziwia mnie opinie na temat Osiedla Piastow. Nie dawno odebralismy... Dorota super (1) super ania ZIELONY STOK (1) osiedle w budowie od 2 lat! zarząd czaruje członków spółdzielni kolejnymi... malami juz po odbiorze nowiec (2) moge sie wypowiedziec tylko w superlatywach na temat inpro . . . bardzo... kenia happy (1) bardzo sie ciesze ze przed terminem domena Krytykanctwo (1) Część opinii jest przesadnie niesprawiedliwa.Mieszkam na osiedlu Piastów już... Antoni Kulicki