przyjemne mieszkanko (1) Kupiłam mieszkanie w Euro stylu. Muszę pochwalić firmę za bardzo dobre... mały inwestor DOMKI NOWIEC (2) jestem po odbiorze domku . nie mam nic do zarzucenia developerowi ... odbior... agnieszka " KOMANDORSKIE WZGORZE" (1) " Niech powstanie to osiedle i niech każdy niezmiennie się zachwyca swym... Iwona Kowalczyk-Radzanowska
BDM (1) Nie dość,że słabo budują,to jeszcze nie usuwają usterek.Już rok czekam na... Heilkraut Szału nie ma - mieszkanie na Zaspie (1) Witam, jestem "szczęśliwym mieszkańcem" nowego mieszkania na ul Pilów... WF extra (1) Fantastyczne biuro i fantastyczni ludzie! polecam wiki Willa Maria (2) Wykonanie powyżej oczekiwań. Solidni fachowcy, wykonanie z materiałów... OP do dyrekcji INPRO (1) Ludzie zrobcie cos z pania "architekt" z osiedla Mysliwskie III! TA kobieta... pyrex DUZY PLUS (1) BARDZO CHWALE SOBIE TO JAK ODDANO MI MIESZKANIE NA OS. SKLODOWSKIEJ,... HANIA Żurawie Wzgorze (1) Mimo ze odebralismy mieszkanie z niewielkim poslizgiem jestesmy bardzo... l Hynka (1) Mieszkam na Hynka i cieżko znaleźć jakieś pozytywne opinie poza takimi jak... Andrzej benek - opinia (1) firma OK oddali domek przed terminem, jakość bardzo dobra, ściany proste,... benek Kalafior - opinia (1) Nie wiem jak moi poprzednicy ale ja uważam że pan prezes naprawdę dużo mi... Kalafior Solidna firma (1) Zakupiłem już trzeci lokal w Ekolanie. Co do jakości wykonania nie mam... Bernard ja tez kupilem (1) niezgadzam sie z opiniami ze w tz wszystko jest zapiete na ostatni guzik ja... gruby Arkońska (1) Właśnie dziś odbieraliśmy mieszkanie na Arkońskiej i jesteśmy zachwyceni.... Iwona Na razie OK (1) Witam. Niedawno zakupiłem apartament na polanie i póki co jestem zadowolony... xxx Hynka (2) Dlaczego Inpro w wizualizacji osiedla Hynka nie umiescilo biurowca ktory to... Piotr BARDZO SOLIDNA FIRMA (1) Myśle że poprzednie opinie są nacechowane złością i nieudolności Klientów.... Szatek INPRO SKLODOWSKA (1) przyjemny odbior mieszkania aaa2