zgadzam sie z poprzednikiem (1) zgadzam sie z poprzednikiem inwestor Sopot Małopolska 11 (1) Po kilku latach eksploatacji tego obiektu dach hali garażowej zaczął... za Zarząd Jacek Mostowiec Szymon - opinia (1) Mieszkania za 400 tys. a wodomierze w kuchni i lazience - to jakas kpina. Tak... Szymon
Ocena dot. inwestycji Atrium Park - Apartamenty Widokowe w Gdyni przy ul. Żuławskiej (1) Prawie rok opóźnienia z podpisaniem aktów notarialnych, a końca nie widać!!! klient Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupionych mieszkań w Inpro. Dobrze wykończone... Ewa Firma Godna polecenia! (1) Niedawno odebralam mieszkanie od Firmy MARGO i jestem bardzo zadowolona. -... Katarzyna Susko gdynia sklodowska (1) kilka miesiecy po odboiorze ... bez uwag wszystko ok ... pozdrawiam tessa Zaspa ul. Pilotów (1) A ja jestem zadowolony. Mieszkanie wykonane poprawnie. Bardzo podoba mi się... M Mieszkanie w Gdańsku (1) Zgadzam sie w 100% z WF. W ubiegłym roku odebrałem mieszkanie. Krzywe ściany... RU ARKONSKA , HYNKA (2) solidna firma posiadam 2 50m mieszkania w obu lokalizacja i jestem bardzo... kaska UWAGA!!! (1) W obecnym momencie jestem związany z tą spółdzielnią mieszkaniową umową... Załamany przyjemne mieszkanko (1) Kupiłam mieszkanie w Euro stylu. Muszę pochwalić firmę za bardzo dobre... mały inwestor DOMKI NOWIEC (2) jestem po odbiorze domku . nie mam nic do zarzucenia developerowi ... odbior... agnieszka " KOMANDORSKIE WZGORZE" (1) " Niech powstanie to osiedle i niech każdy niezmiennie się zachwyca swym... Iwona Kowalczyk-Radzanowska BDM (1) Nie dość,że słabo budują,to jeszcze nie usuwają usterek.Już rok czekam na... Heilkraut Szału nie ma - mieszkanie na Zaspie (1) Witam, jestem "szczęśliwym mieszkańcem" nowego mieszkania na ul Pilów... WF extra (1) Fantastyczne biuro i fantastyczni ludzie! polecam wiki Willa Maria (2) Wykonanie powyżej oczekiwań. Solidni fachowcy, wykonanie z materiałów... OP do dyrekcji INPRO (1) Ludzie zrobcie cos z pania "architekt" z osiedla Mysliwskie III! TA kobieta... pyrex DUZY PLUS (1) BARDZO CHWALE SOBIE TO JAK ODDANO MI MIESZKANIE NA OS. SKLODOWSKIEJ,... HANIA