Marta - opinia (1) Witam, miałam troche problemów po odbiorze dotyczących... Marta Przemek R - opinia (1) Co do dewelopera to słaby robią wszystko byle szybko oddać i kłopot z głowy a... Przemek R Moja opinia :) (1) Bardzo pozytywna firma - wszystko zalatwia ok nie ma problemów, sympatyczna... Jacek Borysiewicz
Polecam!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona, miło szybko i na temat:) Fachowość i rzetelność ... Magda Piotr - opinia (1) Odwiedziłem wielu deweloperów budujących domy. Kupiłem w Nordcoop.Do tej pory... Piotr zadowolona (1) Odebralam mieszkanie calkiem niedawno...I jestem zadowolony. bez usterek,... Ola Ewka - opinia (1) generalnie jestem zadowolona, troche czekałam na poprawę usterek ale za to... Ewka firma beznadziejna (1) teraz już nie dam się nabrać - ta firma wydaje tylko mnóstwo pieniędzy na... mat !!!!! ABSOLUTNIE ODRADZAM TĄ SPÓŁDZIELNIĘ !!!!! (1) Urząd Ochrony Konsumentów w Gdyni przyznał, iż Spółdzielnia Mieszkaniowa... MAKSYMAILNIE NIEZADOWOLONY fajne mieszkanie arkonska (2) wykonanie bardzo dobre smialo moge polecic + agnieszka gl - opinia (1) Tragedia w domu wilgoc a wykonczenie mieszkania pozostawia do zyczenia!... gl nie polecam (1) lepiej poszukac cos lepszego,słabe wykonanie i o poprawki ciezko itd. nie... ada BARDZO NISKO OCENIAM!!! (1) RÓWNIEŻ MAM DO CZYNIENIA Z TĄ SPOLDZIELNIĄ, NIE POLECAM! TERMIN ODBIORU... K NIE POLECAM (1) NIE POLECAM TEGO DEWELOPERA JAK JUZ SIE WPADNIE W ICH SZPONY TO SIE ZACZYNA,... AREK Własny Dach. Spółdzielnia Mieszkaniowa (1) Własny Dach. Spółdzielnia Mieszkaniowa 81-364 Gdynia, 3 Maja 27-31 lok.60.... Rozgoryczony nagorszy deweloper,szkoda nerwow i kasy (1) wszystko na szybko odpierdziel a i tak opozninone i o poprawki wielka... krzysztof Pilotów 19 (1) Zeby SM Młyniec nie pilnował chociaż też byle jak, to traedia. Obsługa w... jurek BDM zmienia nazwę! (1) Teraz firma BDM firmuje się nazwą MWS, czyli MIeszkania W Straszynie! Uwaga... lokator Pozdrowienia z Osowej (1) Mieszkam na Osowej od ponad 6 lat. Mieszkanko jest położone w cichym miejscu,... Darek na plus (1) sklodowskbdb pomoc w formalnosciach i przy zalatwianiu kredytu mieszkanie... anka