Pozdrowienia z Osowej (1) Mieszkam na Osowej od ponad 6 lat. Mieszkanko jest położone w cichym miejscu,... Darek na plus (1) sklodowskbdb pomoc w formalnosciach i przy zalatwianiu kredytu mieszkanie... anka developer godny zaufania arkonska (2) mieszkanko super wykonane , infrastruktura osiedla takze ... dziekuje i... arte
MYSLIWSKIE 3 (1) profesjonalne podejscie do klienta .... polecam agatka PRL (1) jesli ktos rozwaza wspolprace z ta firma to odradzam. wszelkie ustalenia... drk Z solidnością nic wspólnego nie ma.... (1) Firma z przemiłą obsługą klienta, która niestety musi nadrabiać... MGN Bardzo solidna firma (2) Doskonała obsługa klienta, uczciwość i rzetelność w wypełnianiu zapisów... KJZ BUDOWA BEZ POZWOLENIA!!!! (1) Mam nadzieje, ze biedni klienci Grupy Foran zdaja sobie sprawe, ze developer... A. all ok (1) mieszkanko spoko nie mam uwag pozdrawiam all hynka agassi zgadzam sie z poprzednikiem (1) zgadzam sie z poprzednikiem inwestor Sopot Małopolska 11 (1) Po kilku latach eksploatacji tego obiektu dach hali garażowej zaczął... za Zarząd Jacek Mostowiec Szymon - opinia (1) Mieszkania za 400 tys. a wodomierze w kuchni i lazience - to jakas kpina. Tak... Szymon Ocena dot. inwestycji Atrium Park - Apartamenty Widokowe w Gdyni przy ul. Żuławskiej (1) Prawie rok opóźnienia z podpisaniem aktów notarialnych, a końca nie widać!!! klient Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupionych mieszkań w Inpro. Dobrze wykończone... Ewa Firma Godna polecenia! (1) Niedawno odebralam mieszkanie od Firmy MARGO i jestem bardzo zadowolona. -... Katarzyna Susko gdynia sklodowska (1) kilka miesiecy po odboiorze ... bez uwag wszystko ok ... pozdrawiam tessa Zaspa ul. Pilotów (1) A ja jestem zadowolony. Mieszkanie wykonane poprawnie. Bardzo podoba mi się... M Mieszkanie w Gdańsku (1) Zgadzam sie w 100% z WF. W ubiegłym roku odebrałem mieszkanie. Krzywe ściany... RU ARKONSKA , HYNKA (2) solidna firma posiadam 2 50m mieszkania w obu lokalizacja i jestem bardzo... kaska UWAGA!!! (1) W obecnym momencie jestem związany z tą spółdzielnią mieszkaniową umową... Załamany