Beznadziejna firma, klientów maja głęboko!!! (1) Zacznę od tego, że jak kupujesz mieszkanie, obsługa jest bardzo miła,... Zdzicha straszny deweloper (1) PO 1 DO TEJ PORY NIE MA NAWET PLACU ZABAW DLA DZIECI (juz ponas rok stoji 1... Darek jakość wykonania i materiały (1) dom wykonany jest z bardzo dobrych materiałów: tylko cegła i pustaki... A.S
Rewelacja (1) Kupiłem mieszkanie na osiedlu Pana Tadeusza. Przez cały czas załatwiania... Maciek gdybym żyła 200 lat ................... (1) fakt, co właściciele tej firmy zrobiliby bez tak dobrze wyszkolonych... Iza allcon nie dziękuję!!! (1) Mieszkanie w NOVA OLIVA.Pierwsze zalanie dwa miesiące temu.Zalana... Tomasz mysliwskie 3 (2) bardzo dobrze wykonane mieszkanie .... przytulna infrastrutura osiedla ....... terry1982 ODPOWIEDŹ (1) Informujemy, iż stosujemy standardowy wzór umowy. Każdy klient otrzymuje druk... Kropidłowski Invest Sp. z o.o. mysliwsie tarasy (1) Budowa koszmar. gdzie w XXIw budowa trwa 3lata. mieszkanie odebralam w lipcu... prawie mieszkaniec Sprzedaż apartamentu (1) Ja również ubiegałam się o zakup ostatniego wolnego apartamentu, niestety... Żaneta Izabellam Wrzesień - opinia (1) Zgadzam sie, ja mieszkam od pięciu lat, z problemami powyżej zetknęłam się.... Izabellam Wrzesień Wszystko OK (1) Kupiłam ciekawe mieszkanie, sprawnie, w miarę tanio jak na ten standard -... Izabela Profecjonalnie (1) Ładny teren. Jest las i stawy z rybkami. Projekt domu trafiony. Możliwość... Hanna nowiec (2) super domek !!! wykonany z wysokiej klasy materialow i do tego przed czasem... szczesliwa NIE SĄ SŁOWNI (1) Miszkanie ładne, ale niesty po umówieniu się na podpisanie umowy u notariusza... ELA włascicielka - opinia (1) odebrałam mieszkanie. Jestem bardzo szczęśliwa z mojego własnego m. Osiedle... włascicielka tigi - opinia (1) very good b. construction comany tigi polecam (1) bardzo ładna lokalizacja i przemyślane rozplanowanie przestrzenne osiedla,... mega UWAGA!!! (1) Umowa dotycząca zakupu mieszkania skonstruowana została tak, że osoba będąca... anonim polecam (1) Bardzo polecam firmę Nordcoop. Mieszkanie starannie wykończone, oddane przed... Iza