emmi - opinia (2) odebralismy z mezem mieszkanie i jestesmy bardzo zadowoleni emmi moze byc ale ..... (1) pol na pol zadowolenie kk ocena (2) jestem z mezem zadowolona ze wspolpracy z firma Inpro ku zaskoczeniu zawsze... peru
Mateusz - opinia (1) Witam, Monik dzieki za wiadomość..ja przymierzam sie do kupna mieszkania na... Mateusz MYSLIWSKIE 3 (2) fachowo wykonane . . . KANEBO W OCZEKIWANIU.... (1) Nie ukrywam ze czytając te opinie strach mnie ogranął i to nie mały,,,... Paulina Polecam (1) Od niedawna jestem posiadaczem mieszkania wybudowanego przez Ekolan i musze... Marek K. NIE polecam (1) Facet - o czym było głośno swego czasu - podniósł mi cenę za ZAPŁACONE... LPK all its ok (1) hehe zartuje z tym ang.... a jesli chodzi o Inpro to spoko moge polecic !!!... 3citi man mazzi - opinia (1) wyglad budynku sie troche rozni niz byl przedstawiony w wizualizacjach a poza... mazzi cote - opinia (1) ok firma cote Anna - opinia (1) ladne miszkanie wykonanie z dobrej klasy mat. budowlanych pozdrawiam Anna ...... (2) solidna firma solden12@wp.pl mój dom (1) Witam wszystkich niezadowolonych. Proponuję,zastanowić się przed napisaniem... kasia Uczciwa ocena (1) Z lokum podpisaliśmy umowę w styczniu tego roku. W sierpniu odebraliśmy już... Krzysztof W końcu na swoim (1) Nareszcie jestem na swoim. Mieszkanie odebrane dawno temu, nadmienię, że... Jasiu ++++++++++++++ (2) pol roku po odbiorze ...... wszystko ok le jest ok (1) mieszkanie zgodnie zo czekiwaniami. miła obsługa w sprzedazy. profesjonalne... Elżbieta S Katastrofa (1) Skandaliczna obsługa, po podpisaniu umowy i przelewie pieniędzy zero... D Nareszcie się polepszyło (1) byłam ostatnio zapoznać się z ofertą Polnordu w Gdańsku. Przerażona opiniami... Delta