Odradzam (1) Po dwóch latach walki, stresu, nieprzespanych nocy udało się doprowadzić... Chojniak wszystko super oprocz... (2) jestem bardzo zadowolona z mieszkania, odebrałam w terminie i nie mialam... ii nowiec (2) jestem bardzo zadowolony z zakupu domku na nowcu . szybki odbior (bez... starbucks
już po odbiorze (1) Wraz z narzeczoną jesteśmy już po odbiorze naszego 2 -pokojowego mieszkania... Neo31 ok (1) wszytsko ok , mila obsluga andy Nieuczciwa firma ...... - Nie kupujcie mieszkań od nich dla swojego dobra!!! (1) Nie kupujcie mieszkań od tego ..... dewelopera - .....rok opóżnienia jest... Życzliwy klient PB Projekt Solidna firma (1) Standardy obsługi klienta bardzo wysokie, realizacja inwestycji w terminie.... Piotr fachowosc w każdym calu (1) Nie zgodzę się z poprzednią opinią. Szukając mieszkania trafiłam na ofertę... przyszła lokatorka Gorąco polecam (1) Jestem właścicielką mieszkania na osiedlu Nowy Horyzont i szczerze polecam... kb Wujek - opinia (2) Zgadzam sie z opinia co do elewacji budynku "Hynka",,,,moje mieszkanie... Wujek Arogancka, szydercza obsługa (1) W trakcie wizyty w sprawie wypisania się z członkostwa w w/w spółdzielni i... Arek Opinia po 2 latach - od umowy po komfort mieszkania (1) Kontakt z developerem bardzo pozytywny. Nigdy nie unikal spotkania. Otwarty... Małkowianin 2 zapraszam (1) Wszystkich chcących kupić mieszkania zapraszam na ul Sasankowa. Proszę zabrać... Iwona GODNY POLECENIA (2) szybki i prawidlowy odbior mieszkania 2 poprawki usuniete na koszt Inpro SA... jackson Zniesmaczona !!!! (1) mieszkanie odebralismy na tak zwanym "Krolewskim Wzorzu" niecaly mrok temu i... megan mila wspolpraca (2) bardzo mila wspolpraca z kierownikiem budowy na BB ... miszkanko tez ddane... mexi Błękitna Kaskada (1) Przemiła obsługa klienta w biurze sprzedaży, zawsze można liczyć na pomoc i... Agnieszka koszmar deweloper (1) Szanowni Państwo, chciałabym poinfomować, że jeżeli ktoś kupi mieszaknie od... Mieszkaniec przestrzen itd obietnice (1) Zgadzam sie z tymi poprzednikami. Nordcoop na początku tak OK wygląda,... Tomek Polecam (1) Kupiliśmy dom od Ekolanu, oddany terminowo, wprowadzono aranzacje, choć... Zadowoleni Klienci