Fuszerka i jeszcze raz fuszerka (1) Witam, wszystkim naiwnym (tak jak ja) którzy dali się wrobić w kupno... mieszkaniec .... (1) - Jak kupujesz mieszkanie to tańczą przed tobą i zapewniają fachowość i... Mieszkaniec Gorąco polecam (1) Bardzo gorąco polecam , kupiłam domek od Pana Bednarskiego i jesteśmy bardzo... Jolanta Wencel
polecam! (1) W mojej opinii, najlepszy firma budowlana, i to nie tylko w Trójmieście. Jako... EN Tomek - opinia (1) Odbieram mieszkanie w sierpniu na Jaśminowym. Trochę daleko ale za to dobra... Tomek Obiektywnie (1) Pomysł architektoniczny -ok - pozostałe aspekty słabo. Mieszkanie po odbiorze... Romek W miare dobra jakos za przystepna cene (1) Trzy lata temu kupilam z mezem mieszkanie na 5 Wzgorzach. Narzekac mozemy... emi jak w Misiu (1) - 3 próby odbioru mieszkania - na kazdej nowy (inny) kierownik budowy -... Andrzej Nie dajcie sie nabrac na domy z dopłata (1) Na szumnie nazwane DOMY z DOPŁATA banki nie chca dawac kredytow, gdyz... upcupc Całkowity brak profesjonalizmu (1) Miałem kupic na tym osiedlu mieszknie, spotkałem sie z pania z działu... Sl liczy się wykonanie (4) Owszem miła obsługa i zaangażowanie, ale do czasu jak wpłacisz pieniądze i... adamj beznadziejna firma (1) Mieszkam na osiedlu semeko w redzie przy młynie. Jakaś mądra projektantka tak... skiba Dobra jakość za przystępną cenę (1) Dobra jakość za przystępną cenę domator Polecam (1) Wlasnie jestem po drugim (ostatecznym) odbiorze mieszkania i moge juz ocenic... Michał Beznadziejnie i drogo (1) Nova Oliva w budynkach po 3 miesiącach pojawiają się problemy z balkonami,... Pat nieuczciwi (2) Niestety po dobrej wizytówce w biurze rozczarowanie po odbiorze mieszkanie... Kriss Godny polecenia (1) 2 lata po odbiorze i wszystko super .... Arkonska Wimbledon wszystko wporzadku (2) jak dla mnie naprawde fajny developer ... odebralem mieszkanie na BB i... oxy Wciąż komuna (1) Mieszkania w standardzie ekonomicznym, adekwatnym do ceny. Niestety Kokoszki... tra Mało kompetentni i nie słowni... (1) "Specjalista do spraw sprzedaży", który obiecywał mi wszystko co sobie... ZAWIEDZIONY KLIENT