Polecam (1) Witam wszystkich serdecznie Chciałbym wyrazić bardzo pozytywna opinię na... Krzysztof Warczak Bardzo zadowoleni (1) W Lokum kupiliśmy domek. Świetna lokalizacja, atrakcyjna cena i fachowa... mariusz Brak słów (1) Inwestycja na Zamiejskiej w Gdańsku niestety podobnie jak na Myśliwskiej w... Agga
b brama (3) profesjonalne podejscie do klienta mieszkanko ok ale wiekszy plus za czesci... atp Pierwszy i ostatni kontakt z firmą L... Zainteresowanym odradzam. (3) Jakość i profesjonalizm firmy \"L.\" i \"Park w Małkowie\" dalekie od... mieszkaniec To nie jest diobry developer (2) Niestety ARSKOM to nie jest dobry developer. Chaos informacyjny, każda z PAń... karolina ocena ogolnA (1) FACHOWA POMOC W ZALATWIENIU FORMALNOSCI . MIESZKANIE ODEBRANE ZA PIERWSZYM... SIN n o w i e c (1) oby wiecej takich miejsc jakie tworzy nowiec .... ;o) super lifefitness Piotr - opinia (2) Zgodze sie z Kalafiorem ze wszystko z Paem prezesem da sie zalatwic tylko... Piotr bretowska brama (1) bardzo mila obsluga , mieszkanko extra .... na duzy plus dla Inpro mgm SUUPER / Zielone Wzgorze (1) Naprawdę POLECAM. Osiedle jest świetnie skomunikowane, o bardzo wysokim... Ania zdecydowanie odradzam (2) Po pierwsze, po tym, jak wziął od nas 100% umówionej kwoty i wybudował dom,... pedr Zatajanie informacji, niekorzystna umowa (4) Próbowałam kupić mieszkanie w Inpro w Trzech Żaglach. Cena była b. niska... Katarzyna Piętka ...deweloper (2) Nie kupujcie nic od Trójki. Kupiłem mieszkanie na Zamiejskiej, miałem mieć... K pełen profesjonalizm (1) Polecam tego dewelopera, jako jedyni nie robili problemów z nietypowa... m 3ZAGLE (1) MILO , SPRAWNIE .... POLECAM FELICIA moje mieszkanko (1) Dwa tygodnie temu kupiłam tam z moim przyszłym mężem trzypokojowe mieszkanko.... Maria przeprowadzka do Redy (1) JUŻ ZA KILKA DNI BĘDĘ ODBIERAŁ SWOJE M4 NA OSIEDLLU PRZY MŁYNIE. ODBIÓR... LOLEK robolek - opinia (1) Ja jestem po części zadowolona. Mieszkanie ok, czynsz z opłatami w... robolek BB slowackiego (1) swietne miszkANKO MILA OBSLUGA BARDZO SIE CISZYMY Z MEZEM Z dobrego wyboru... kasia