NIEWIARYGODNI (5) JESTEM NIEDOSZLYM KLIENTEM, I CALE SZCZESCIE. OBIEDNICE PREZESA J.K I M.A SA... NIEDOSZLY KLIENT frappe - opinia (2) Główną zaletą firmy są pracownicy "liniowi". To dzięki nim łagodzone były (w... frappe mieszkaniec - opinia (2) Mam wątpliwą przyjemność mieszkać na osiedlu Rumia Park. Od początku były... mieszkaniec
wodnika (2) do szału doprowadza mamienie, iż za miesiąc oddane zostanie mieszkanie do... rozgoryczeni Odradzam (1) Zdecydowanie odradzam kontakty z panem Pitrexem. Trzeba mu przyznać, że ma... niezadowolony jeszcze o chciwości Arskomu (1) zapomniałabym napisać kilka słów o tym, jak to chcieliśmy, aby do naszych... Ania K, Żenada (2) Mieszkania wykończone byle jak, byle szybko i po najmniejszych kosztach.... Naiwny Bardzo zadowoleni (3) Kupiałam z mężem mieszkanie na Morenie na Królewskim Wzgórzu Jesteśmy... Anna Karcz błeee (1) beznadziejna jakość, wykonania. Kiepska stolarka. koniecznie sprawdź... zniesmaczony mieszkaniec M3 (1) rok po odbiorze nic sie nie dzieje zlego z mieszkaniem , mila obsluga klienta... gaudi polecam (1) Panie z biura sprzedaży - przemiłe i pomocne w każdej sytuacji. Po mimo... monika A tak sie ladnie zapowiadalo (1) Niestety. Wszystkie terminy przeciagniete o kilka miesiecy, jakosc mieszkan... l.c. polecam! (1) mimo lekkich opoznien ze strony banku, deweloper nie robil zadnych problemów.... N. INWESTING"KLIMATY" (5) Kupilem mieszkanie na tym osiedlu i jak na razie jestem super zadowolony... Tomasz george - opinia (2) mila obsluga ale nic poza tym ....szkoda "gadac" george wymarzone mieszkanko (2) A ja właśnie niedawno podpisałam umowę na MOJE mieszkanko na „Solnej... KG 3z (1) SMIALO MOGE POLECIC ..... ZAGLEBIAJAC SIE TO OBSLUGA NA 1-SZYM MIEJSCU .... A... ITIN Super (1) Witam Nie mam dużego porównania z innymi deweloperami prawdę mówiąc, ale nie... Klimaty 3zagle (1) bardzo mila wspolpraca z Inpro s.a. , mieszkanko super .... nic dodac nic... tomtom dmateuszb - opinia (2) tańszych mieszkań tak wykonanych na pomorzu nie ma, do każdego można sieo... dmateuszb