BRETOWSKA BRAMA (3) FAJNA FIRMA ... TYLE W TEMACIE BRETOWSKA BRAMA SDK ten deweloper to jakieś totalne nieporozumienie (2) O deweloperze powinno świadczyć to co buduje, sam sobie wystawia opinię.... mieszkaniec Ściema z pozytywnymi opiniami (1) Pozytywne opinie wystawiają tutaj ludzie z INPRO. Spójrzcie na składnie, te... Kowal
bardzo fajny design (1) Osiedla Planeta w mojej opinii mają bardzo sympatyczny skandynawski design.... tomasz Dobra i rzetelna firma (1) Około pół roku temu kupiłam mieszkanie na terenie osiedla "Osada Darżlubska"... Sąsiadka :) Uważam, że jest całkiem nieźle :) (2) ..oczywiście można czepiać się drobiazgów, ale ogólnie wszystko spoko :) D. Odradzam (1) Jakość wykonania żenujący. Komunikacja z deweloperem beznadziejna. Działają... Marcella Oszuści. (1) Na planach wygląda wszystko ładnie. Potem szybko wychodzą usterki: Instalacja... Klara Nie polecam (1) Przy zawieraniu umowy bardzo miła obsługa. na tym koniec zalet. Mieszkania na... Niezadowolony fajowe (1) W maju zdecydowaliśmy się z mężem na mieszkanko na tym osiedlu. Nie żałujemy,... Kasiak trzy zagle (2) super osiedle super mieszkanko nie mam na co narzekac ;o) gin słabo (1) Witam Kupilismy w Nordcoop mieszkanie , od oddania mieszkania ciagle co ś... Janusz Trzy Żagle (1) Działka wykupiona bez uwzględnienia potrzeb mieszkańców (zignorowana ścieżka... Sikora kokoszki (1) bardzo mili pracownicy, szczególnie majster na budowie ,,Pięć wzgórz''.... Aga Nierzetelna firma.. (1) Nie uwzglednia reklamacji. Od kilku miesiecy czekam na naprawe kilku usterek.... Anna Kiepska Jakość (1) Witam Kupiłem mieszkanie w Redzie na osiedlu Semeko. Niestety moja radość... Smoke mniej niż "0" (1) Ceny ok, lokalizacja nawet.. nawet.. obsługa Dewelopera.. fatalna, brak... lokator Reklamacje.. (1) Od kilku miesiecy czekam na naprawe kilku usterek (m.in. 2 cieknące okna) .... Klose świetna inwestycja (1) Jestem bardzo zadowolony z kontaktów z tym deweloperem. Shiraz Park to... Freddie Odebrane mieszkanko na Wzgorzu Focha (3) Odebralismy mieszkanko na Wzgorzu Focha, odbior bez zastrzezen, nic do... Michał