Bardzo dobre podejście do klienta (1) Zakup mieszkania to nie jest prosta rzecz szczególnie dla singielki. W... Majka FIRMA NASTAWIONA NA ZYSK KLIENT NIE LICZY SIĘ (3) We wrześniu zdecydowałam się na zakup mieszkania mysliwska park( gant),... Kasia Polecam (1) Kupiliśmy mieszkanie w ekolanie i jesteśmy zadowoleni, nie mamy żadnych... P.B.
jak juz odebrales to nie licz na wiele (2) Mieszkam na osiedlu Przy Mlynie,mieszkam na ostatnim pietrze i zalalo mi... niezadowolona Katastrofa i dno totalne (1) mieszkam w bloku postawionym wspólnie przez Polnord -Dom ( z ul.Kartuskiej) i... Max Tandeta (3) Właśnie po raz kolejny zmuszony jestem do wynajęcia ekipy remontowej do... Dariusz Glugla PB Margo - Masakra Arogancja (1) Na podstawie własnego doświadczenia przyszłym klientom PB Margo chciałabym... kajetan MEGA NEGATYW (2) -bark obsługi -jakoś materiałów bardzo tania -wygląd jakaś masakra -GRZYB... piotr TYLKO NIE ...... SEMEKO ...... (2) NIE KUPUJCIE OD NAS MIESZKAŃ PROSIMY WAS LUDZIE BO I TAK WAM NIE USUNIEMY... SEMEKOWIEC blokowisko - osiedle przy młynie (2) Nie polecam, pomimo fajnej lokalizacji bo blisko kolejki, to sama zabudowa... mac73x nie polecam przeczytaj zanim będziesz żałować !!! (2) Witam Kupiłem mieszkanie w Semeko 2 lata temu na początku są mili zapewniają... niezadowolony notoryczne ignorowanie (1) Arskom notorycznie ignoruje sprawę zalań mieszkań. Zalewane przez dach są... kog Bardzo dużo ukrytych wad!!! (5) Osiedle Myśliwskie III. Sam zakup mieszkania i terminowość nie pozostawiają... Jarek Właśnie kupiłem mieszkanko (1) Kupiłem mieszkanie na osiedlu nawigator w Gdyni. Czekam na odbiór, ma być... DG Ładne osiedle (1) Myśliwska Park bardzo ładne osiedle z fajnym wykończeniem, z dobrym... Jola woda, woda wszędzie woda (1) dco z tego, że jest u nas ładnie, co z tego, że dla niektórych ekipa Arskomu... megi drzewieciego, zimne mieszkanie (2) Ponad rok temu zakupiłem z żoną mieszkanie. Przy jego odbiorze zwróciłem... Robert ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) NIE POELCAM WSPOLPRACY Z TA FIRMA, WSZYSTKO JEST ŁADNIE I PIEKNIE DO... KRZYSIEK Tylko dla cierpliwych. (1) Zainteresowanie kupującym w zasadzie do czasu uruchomienia środków... Adam beznadzieja (1) fuszerka i tyle, Królewskie Wzgórze się po prostu sypie, pęknięcia,... marcin